Jump to content

Šopenhauer o ženama i drugi citati...

sqny

Препоручена порука

Ali stvarno je neverovatno da se uhvatis za jedinu stvar koju mozes, a da ona nema veze s tememo. Da, muskarci bolje voze. Udesi nemaju veze sa kvalitetom muskrca kao vozaca, vec sa njegovom neodgovornoscu. Izvoli, izaberi polje na kome hoces da mi dokazes da je zena dominantna u odnosu na muskarca, voljan sam da saslusam. Nemoj sad da ispadne da je u pravu onaj koji je rekao da sa vama ne vredi diskutovati :D

A gde je muškarac dominantan nad ženom?Kaži ti nama.I zašto uopšte dominantnost bilo kog pola nad drugim?Bzvz to nije poenta ove teme ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

a sta vama zenama fali ako biste mogle da nabrojite?u cemu ste vi to diskriminisane?

Ja više nigde :)

I ni u čemu. :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ali stvarno je neverovatno da se uhvatis za jedinu stvar koju mozes, a da ona nema veze s tememo. Da, muskarci bolje voze. Udesi nemaju veze sa kvalitetom muskrca kao vozaca, vec sa njegovom neodgovornoscu. Izvoli, izaberi polje na kome hoces da mi dokazes da je zena dominantna u odnosu na muskarca, voljan sam da saslusam. Nemoj sad da ispadne da je u pravu onaj koji je rekao da sa vama ne vredi diskutovati :D

dakle Ušćanac,

ali stvarno je neverovatno da se uhvatiš za jedinu stvar koju možeš, a da ona nema veze s temom. kakve veze ima upravljanje prevoznim sredstvom..? nisi ti voljan da saslušaš, već da držiš lekcije.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

jer se sila moja u nemoći pokazuje savršena

oduvek me ovo asociralo na žene iako je primarna intencija pisca ovog polustiha bila da proslavi premudrost Boga

I reče mi: Dosta ti je blagodat moja; jer se sila moja u nemoći pokazuje savršena.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Па то и није нека револуционарна идеја.

Ја сам овде на форуму као неки велики мачо Балканац, а уствари сам миш који мора да се јавља девојци на свака два сата. Сем када она изађе у град, тада не смем да је зовем, да јој не кварим расположење. И када изађе у шетњу. И када оде до бившег дечка, да га теши, када му дође тешко у животу, јер су ипак доста тога прошли заједно, па се разумеју.

И после нас жене не разумеју што имамо с времена на време неконтролисане изливе беса... :D

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Па то и није нека револуционарна идеја.

Ја сам овде на форуму као неки велики мачо Балканац, а уствари сам миш који мора да се јавља девојци на свака два сата. Сем када она изађе у град, тада не смем да је зовем, да јој не кварим расположење. И када изађе у шетњу. И када оде до бившег дечка, да га теши, када му дође тешко у животу, јер су ипак доста тога прошли заједно, па се разумеју.

Heh ... simpatično :D

Подели на овим сајтовима

A gde je muškarac dominantan nad ženom?Kaži ti nama.I zašto uopšte dominantnost bilo kog pola nad drugim?Bzvz to nije poenta ove teme ;)

Muskaraca je dominantan fizicki, nemoj molim te da mi kazes da imas 130 kila i da bi mogla da me istreses iz gaca :D

Sto se umnih i ostalih sposobnosti tice ne mogu da dam kvalitetnu procenu, ali je cinjenica da su najveca svetska dostignuca postignuta od strane muskaraca. Zato sam ono i napisao- bile ste diskriminisane, sada vec vise niste(ili mozda jeste samo ja o tome nisam obavesten, a vi mi recite gde i kako ste diskriminisane) pa imate priliku da dokazete da je nepravda sto su sve ovo postigli muskarci. Sto se mene tice, muskarci i zene su ravnopravni, ali ne mogu biti jednaki. Danasnje zene traze previse, a kao glavno opravdanje navode to sto su zene!?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

E, nek' si ti sve lepo procenio...

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Људи, али стварно, тема је сама по себи трол и ЛОЛчина невиђена. Како човек да буде озбиљан? И како то да је уопште та тема оволико дуго опстала?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...