Jump to content

Свештеник Руске православне цркве: Мадони не треба дати визу за Русију

Оцени ову тему

Препоручена порука

niko se ne pravda, to umisljas, kao sto je i ta tvrdnja umisljena istina, a u stvari je laz

kao i sto vlada mit medju pocetnicima da zvucnici frfljaju i probijaju jer je pojacalo prejako, ustvari je bas obrnuto, pojacalo je preslabo i zato dolazi do izoblicenja tj distorzije i klipinga

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ima studija sa sve merenjima crno na belo, al je nije pravio LGBT lobi tako da ti nece biti interesantna :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nemoj da padas na fore narucenih "istrazivanja", nego pogledaj oko sebe, evo ja zivim u Futogu i mogu ti posvedociti iz prve ruke na tu temu, ako nisi cuo futozani su vecinom dizelasi i jedni od jacih fajtera, maco tipovi i zenskarosi, i valjda bolje poznajem mog komsiju nego neke lazne studije... btw jedan komsija mi je dizelas fajter, a drugi ima viska zenskih hormona, tako da sam ja tampon zona :laugh:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...