RYLAH Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Малопре су ми у једној банци рекли да овај рачун није добар, а проверио сам, добро сам преписао. Зна ли неко да ли је број рачуна добар, или ако неко зна неки други рачун? Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Mi smo kod mene u komšiluku skupili novac i dali prijateljici da uplati u toku dana kad se bude vraćala sa posla.Javiću ako nije mogla da uplati u slučaju da račun nije dobar. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Шта би ми без Љајића , одма се нацрто ... е да још и не иду избори па да му поверујем... Ал нема везе , нек макар помогну том клинцу , само да не буде оно дефиле политичара који се сликују са клинцом а кад прођу избори све по старом... obi-wan and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Самош је настањем углавном србима. Има тек по који словак. Вероватније је да је србин. Има право на породичну пензију (ако је бака имала пензију) до навршених 18 година или док редовно похађа школу, најкасније до 27 године. Било би лепо да буде нека акција да му се среди кућа и направи купатило. Бог да га благослови! Види 90% Маглоцких су Словаци. Значи има шансе да је дечак од оних 10 % , село Самош јесте већински Српско , али презиме није. Уосталом нисам ово писао да би потенцирао разлику између Срба и Словака , већ само да укажем да њихова јелте словачка црква тешко да ће помоћи том дечаку, наравно то не искључује да би могла наша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Какве везе има то што је Словак, да би добио црквену помоћ?! :blink: А шта ти мислиш ? Па наша Црква , једва да се брине и о својим парохијанима а камоли о туђим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Види 90% Маглоцких су Словаци. Значи има шансе да је дечак од оних 10 % , село Самош јесте већински Српско , али презиме није. Уосталом нисам ово писао да би потенцирао разлику између Срба и Словака , већ само да укажем да њихова јелте словачка црква тешко да ће помоћи том дечаку, наравно то не искључује да би могла наша. Ја сам се држао закона вероватноће, (за становнике села - по презимену се добија другачија вероватноћа). Шта би ми без Љајића , одма се нацрто ... е да још и не иду избори па да му поверујем... Ал нема везе , нек макар помогну том клинцу , само да не буде оно дефиле политичара који се сликују са клинцом а кад прођу избори све по старом... Овога се и ја бојим. Да се ово не искористи у предизборне сврхе и страначку промоцију а да дечаку нико не помогне. Велика обећања, сликање пред камерама... а после када прођу избори сви забораве на њега! Овај дечак је људско биће (независно од свих врста и облика, подела људских бића), коме заиста треба помоћ! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Не мислим ништа, него не могу схватити да неко МОРА бити Србин да би му се помогло!? Радио сам у цркви на Вождовцу и добро знам како цркве у БГ - у функционишу... Не све у Србији, али београдске знам како стоје... Него, дебати нема места! Имамо број жиро - рачуна, па шаљи колико ко може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Не мислим ништа, него не могу схватити да неко МОРА бити Србин да би му се помогло!? Радио сам у цркви на Вождовцу и добро знам како цркве у БГ - у функционишу... Не све у Србији, али београдске знам како стоје... Него, дебати нема места! Имамо број жиро - рачуна, па шаљи колико ко може! Побогу то нисам ни рекао ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Опрости. Лоше смо се разумјели, онда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Бог да га сачува клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Сећате ли се ове приче? Има ли неко информацију шта је било са Јанком? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука