Срђан К. Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Људи, треба ми помоћ свих који нешто знају у вези следећег. Имам једног пријатеља, који има 25 година. Јако добар и поштен момак. Веома је вредан. Врло често и у цркву долази. Али, већ 6 година користи тродоне, бенседине, траву, и све то са алкохолом. Синоћ сам га сатима молио да иде кући. Са оцем живи и има великих проблема са њиме. Свађају се, туку се. Не може пар сати да издржи без споменутих средстава. Онда дође код нашег једног свештеника, исповеди се, сутрадан се причести, и опет Јово - наново. Близу је одлуке да се убије. Свако мало па потегне нож на оца. Има жељу да се лечи од зависности. Звао сам јутрос манастир Ковиљ, и речено ми је да он дође у суботу. Омогући ће му рехабилитацију. ДА ЛИ НЕКО ЗНА НЕШТО У ВЕЗИ СА ТАМОШЊОМ РЕХАБИЛИТАЦИЈОМ? ПОЗНАЈЕТЕ ЛИ НЕКОГА, КО ЈЕ ТАМО НАШАО ЛЕКА? ИЛИ НЕКОГ КО ТАМО РАДИ? КОЛИКО ЈЕ СВЕ ТО ЕФИКАСНО? Хвала свима, који ми помогну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Ко може, нека га спомиње на Светој Литургији, или нека да име на спомињање... Зове се Дејан... Има превелику жељу за лечењем и Богом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Колега и брат Небојша је некада тамо радио, не знам да ли још увек ради: https://www.pouke.org/forum/user/4346-nebojsa/ "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Хвала ти, брате. Покушаћу да га контактирам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Суботом су састанци са наркоманима у Ковиљу, после литургије, а и цео дан ко кад дође. Литургија је ујутро у 6. Ствар је да манастир инсистира на учешћу породице у рехабилитацији наркомана. Уколико је то немогуће , постоје и други начини. За све информације најбоље је отићи у манастир .Контакт фон: 021/ 888-020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Април 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Ево емисије у вези заједнице "Земља живих" http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Богу хвала што постоји овај сајт... ХВАЛА СВИМА, БРАЋО... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Изаћи ће све то на добро уколико постоји жеља за излечењем! То је најбитнија ствар. Знам момке који су много, много боље од кад су тамо, знам и оне који су након Земље Живих почели нов живот, остали у Цркви, засновали породице... наравно има и оних који су против своје воље "довучени" од стране родитеља, њима је теже. Ал кажем, ако има воље све ће бити уреду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука