Jump to content

Razmaženo derište: Sina kuvajtskog šeika moraju uspavati u Ferrariju

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nas su roditelji uspavljivali pjesmicama, drmusanjem kolica i krevetaca, ili jednostavno riječima "spavaj"...ovaj mališan to ne bi mogao da podnese.

Tajkun iz Kuvajta šeik Jasim Al Vatiki ima poseban sistem kojim uspavljuje svog trogodišnjaka - popodnevnom vožnjom u automobilu "Ferrari spider".

Auto je koštao 380.000 funti, a bogati tata ga je kupio svom sinu nakon što ga je mališan Manof vidio u jednom časopisu.

Kada je crveni mezimac isporučen, šeik Jasim je shvatio da je vožnja u "Ferrariju" jedini način da uspava svog nemirnog trogodišnjaka, prenosi Mondo.rs.

"Pet minuta vožnje i zaspi kao beba. Nijedan drugi automobil ne može tako da ga uspava, mislim da uspavljivanju pomažu vibracije izduvnog sistema", rekao je bogati tata.

(bportal.ba)

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Uvijek sam mrzio ohole bogataše.Ako nemože spavati neka dođe kod mog babe i da krči njihu cjeli dan zaboravit će on o Ferarija i naftu i kojekakve gluposti.

On nemože spavati osim u Ferariju.Bože hvala ti na štapu i batini koju si dao.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Uvijek sam mrzio ohole bogataše.Ako nemože spavati neka dođe kod mog babe i da krči njihu cjeli dan zaboravit će on o Ferarija i naftu i kojekakve gluposti.

On nemože spavati osim u Ferariju.Bože hvala ti na štapu i batini koju si dao.

E da se slozim i sa tobom jedared. Samo da naglasim - nisam nikad mrzeo niti cu da mrzim nekog, pa ni ohole bogatase. Oni mogu samo da mi se smuce, kao sto cesto biva.

A ovo za batinu nema sta - tacno 100%.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...