Jump to content

Разговарајте са оцем Предрагом Азапом.

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Jasna je meni definicija, kao i razmisljanje sv. Jovana... ono sto sam vas zamolio jeste svedocenje jednog procesa - primene te logike i hriscanskog nacina zivota u sredini koju je rat opustosio budeci sobom ono najlosije i najgdnusnije u coveku. Do duse, rat budi i ono najbolje ali to je u mnogo manjem procentu i obicno ne nailazi na razumevanje pomenute vecine. Nadam se da cete sada podeliti to svedocenje sa nama, dakle - taj proces.

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

A kad mislis na proces i primenu to je malo drugacije.

Srbi su ovde ponosni,,vrlo dobro znaju da su dosta toga izgubili u ratu! No ipak za razliku od proslog rata uspeli si sacuvati dosta zivotaa..i nisu se dali vodit na klanje kao 1942., najmanje je Srba hvala Bogu izginulo u poslednjem ratu.

Hrvati pak razmisljaju i tako se ponasaju da svima treba oprostiti ali samo ne Srbima!! Sto nije ni hrišćanski ni katolički ni nikako dobro! No ipak su relativno dobro prosli u ratu imaju svoju Drzavu, njihovi borci velike privilegije, penzije i drugo ali nas i dalje mrze zbog velikih gubitaka! No njima nikako nije jasno da ovaj rat nisu bili "Kapelski kresovi" to je onaj film gde glume Boris dvornik i Bata zivojinovic..hehe nego je to bio strasan i krvav rat.

Tako da oni celo vreme govorenjem o žrtavma rata, poginulim i nestalim, celo vreme podgrevaju MRZNJU prema Srbima!

eto tako jedno ti saljem razmisljanje...a ono nesto o IZDAJSTVU u tvom pitanju mi nije bas jasno?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nije jasno??? Ne znate da one koji propagiraju... u stvari, recite vi meni da li ste culi da je za nekog ili neke receno da su izdajice? Verujem da jeste tako da, napisite za koga ste culi i ako vam ni tada ne bude jasno onda cu, na temelju onoga sto ste napisali, ja vec razjasniti.

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...