prota-vk Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Ma i ja dobijam svasta nesta, pa ono sto me nezanima i nezelim citati ja to DELETE, razumes! 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Аха, добро, од сад ћу брисати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
prota-vk Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Ma tako..naravno DELETE i to je to..sto si vredi nervirati jel tako?! 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Jasna je meni definicija, kao i razmisljanje sv. Jovana... ono sto sam vas zamolio jeste svedocenje jednog procesa - primene te logike i hriscanskog nacina zivota u sredini koju je rat opustosio budeci sobom ono najlosije i najgdnusnije u coveku. Do duse, rat budi i ono najbolje ali to je u mnogo manjem procentu i obicno ne nailazi na razumevanje pomenute vecine. Nadam se da cete sada podeliti to svedocenje sa nama, dakle - taj proces. Mir Vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
prota-vk Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 A kad mislis na proces i primenu to je malo drugacije. Srbi su ovde ponosni,,vrlo dobro znaju da su dosta toga izgubili u ratu! No ipak za razliku od proslog rata uspeli si sacuvati dosta zivotaa..i nisu se dali vodit na klanje kao 1942., najmanje je Srba hvala Bogu izginulo u poslednjem ratu. Hrvati pak razmisljaju i tako se ponasaju da svima treba oprostiti ali samo ne Srbima!! Sto nije ni hrišćanski ni katolički ni nikako dobro! No ipak su relativno dobro prosli u ratu imaju svoju Drzavu, njihovi borci velike privilegije, penzije i drugo ali nas i dalje mrze zbog velikih gubitaka! No njima nikako nije jasno da ovaj rat nisu bili "Kapelski kresovi" to je onaj film gde glume Boris dvornik i Bata zivojinovic..hehe nego je to bio strasan i krvav rat. Tako da oni celo vreme govorenjem o žrtavma rata, poginulim i nestalim, celo vreme podgrevaju MRZNJU prema Srbima! eto tako jedno ti saljem razmisljanje...a ono nesto o IZDAJSTVU u tvom pitanju mi nije bas jasno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Nije jasno??? Ne znate da one koji propagiraju... u stvari, recite vi meni da li ste culi da je za nekog ili neke receno da su izdajice? Verujem da jeste tako da, napisite za koga ste culi i ako vam ni tada ne bude jasno onda cu, na temelju onoga sto ste napisali, ja vec razjasniti. Mir Vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
prota-vk Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Dzaba..uopste mi nije jasno? Budi konkretan!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 Protice,saljem ti pregrst najlepsih zelja!A ti znas,sto bas sad. 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 P R O T I C E???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 Oce Aco,pa ja to njemu od milja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 ma šalim se ja pošto protu Azapa znam lično i jako dobro! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 Uh,sad mi je lakse! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Новембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2009 pa gde si ti Protice????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука