Jump to content

Разговарајте са оцем Предрагом Азапом.

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Постављена слика

Braco i sestre,impoznatnu biografiju ovog sjajnog svestenika i jos boljeg coveka mozete pogledati ovde:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2158.0.html

Osim sto iza sebe ima veoma uspesnu karijeru,ako se to uopste sme reci za klirika,prota Azap je retko dobar i castan covek.Uz to je veoma pametan,elokventan,prirodan i neposredan.Sa njim mozete razgovarati o svemu.

Ovde mu slobodno mozete postavljati pitanja i traziti savet.On ce vam rado odgovoriti.

Neka vam razgovori sa njim budu na duhovnu korist! 1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Помоз Бог оче и добродошли

Ево да разбијемо мало трему ја ћу поставити питање

Зашто  Господ не говори: Имам кључеве живота и царства небеског, него имам кључеве смрти и пакла

Због чега Господ носи кључеве смрти и ада, а не носи кључеве живота и царства.

Свако добро

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Оче Азапе, мени од вас са мејла често стижу вреома чудни мејлови, у којима ми шаљете неке медведиће и неке позиве за сајтове.

Како бисте то објаснили, пошто је мени то јако чудно, да не кажем, иде ми на нерве.

Подели на овим сајтовима

Хајде прото сви једва чекамоодговоре на ова више него интересантна питања. Уствари нека поучна и битна а нека интересантна. Машино је у нестрпљењу ишчекивања одговора. Сав сан се у око претворио чекајући одговоре!!!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Maso,ako ste frendovi na G-Talk to ti je 0311_womens.Ili je on nesto pogresno podesio pa to ide svima.Meni na MSN tako jedno vreme stizalo od jednog frienda pozivi za svakakve sajtove,a on i ne pali MSN...A kad sam imala dial up i staru adresu,a joj sta me je sve snalazilo.Ta adresa nije imala https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/2001_baner.gif filtere svaki dan mi stizalo preko 100 nekih gluposti i prevara.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Kako je to - ljubiti neprijatelje svoje - moguce primeniti a da vas okolina ne smatra za izdajnika. Verujem da odgovor, vise nego bilo ko drugi na ovom forumu, mozete dati upravo vi. To vas zato i molim da nam o tome malo posvedocite.

Vas u ICXC, brat i sasluzitelj - Ugrin

Подели на овим сајтовима

Maso,ako ste frendovi na G-Talk to ti je 0311_womens.Ili je on nesto pogresno podesio pa to ide svima.Meni na MSN tako jedno vreme stizalo od jednog frienda pozivi za svakakve sajtove,a on i ne pali MSN...A kad sam imala dial up i staru adresu,a joj sta me je sve snalazilo.Ta adresa nije imala https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/2001_baner.gif filtere svaki dan mi stizalo preko 100 nekih gluposti i prevara.

??? ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ???? ? ????? ?????.
Подели на овим сајтовима

Moguce je svakako  ljubiti ili razumevati neprijatelje jer ako znamo reci apostola ljubavi: "A ko rece ljubim Boga, a mrzim brata svoga laza je, jer koji ne ljubi brata svojega kojega vidi, kako moze ljubiti Boga kojeg nevidi!

a gradjani jedne zemlje u kojoj zive nesmiju biti jedni drugima neprijatelji, jer svima treba biti zajednicki interes i prosperitet zemlje u kojoj zive!

A Masi da odgovorim da nikom ja nesaljem smajlice niti tako nesto..pa nema potrebe da se nervira!! pozz

Подели на овим сајтовима

Moguce je svakako  ljubiti ili razumevati neprijatelje jer ako znamo reci apostola ljubavi: "A ko rece ljubim Boga, a mrzim brata svoga laza je, jer koji ne ljubi brata svojega kojega vidi, kako moze ljubiti Boga kojeg nevidi!

a gradjani jedne zemlje u kojoj zive nesmiju biti jedni drugima neprijatelji, jer svima treba biti zajednicki interes i prosperitet zemlje u kojoj zive!

A Masi da odgovorim da nikom ja nesaljem smajlice niti tako nesto..pa nema potrebe da se nervira!! pozz

???? ?? ???? ?????? ?? ????? ??????

??? ?????????? ???.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...