Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Zezas ? smej.gif Ma idi begaj. A sto je najbolje nije bilo ni TV-a. Samo morfijum .... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ima jedan brat na forumu sa tro-nedeljnim iskustvom kome (zbog saobracajnog udesa) ... doktori su tada govorili da su dali sve od sebe i da je sve ostalo na volji Bozijoj. Eto ga ziv i zdrav pa neka se javi i UKRATKO isprica ako zeli Da, to bi bilo vrlo zanimljivo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Da, to bi bilo vrlo zanimljivo... Ma tu bi imalo da se prica sat-dva, a da se pise ... niad kraja. Bolje i ne pocinjati... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ma tu bi imalo da se prica sat-dva, a da se pise ... niad kraja. Bolje i ne pocinjati... Pa bar ukratko bi bilo dobro... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 ... Inace student sam muzicke akademije u Svajcarskoj - Basel Sviram violinu,violu, klavir i takodje se bavim obradama popularnih pesama sto mozete cuti i na mom youtube kanalu: http://www.youtube.com/ViolinCoverss ... Ово је одлично, веома ми се свиђа, баш лепо свираш, браво klapklap ViolinMusic and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Pa bar ukratko bi bilo dobro... Pa da probam ... Elem ... Ako zanemarimo prve trenutke nakon udesa , gubljenja svesti i povremenog vracanja svesti (secam se nekoh momenata dok su me vadili a samo vadjenje je trajalo oko sat i po) sledeca faza je prolazak ili uranjanje u nekakvu penu, sivo metalik boje i sledece sto dozivljavam je da sam se ja sa zenom preselio u neku drugu drzavu. Nije mi jasno gde se tacno nalazi ali u Evropi je, ni kako se zove, i malo mi je sve to cudno ali to prihvatam kao nesto, eto sta je tu je. Ono sto znam o toj drzavi je da je bogata, na sve strane zelenilo i da je vera u njoj Islam. Tu smo zena i ja, kao sada zivimo tu, nije mi jasno gde, nemamo konkretnu kucu ili stan ali eto tu smo. Zanimljivo mi je da sam ja u celom tom snu bio svestan recimo da imam zenu i sve vreme (kasnij u tom tripu ili snu) mislim i brinem se za nju i njenu sigurnost a na cerku koju smo vec imali maltene nisam ni pomislio. To mi je jos i danas veoma neobicno. Ako vas je zainteresovalo da nastavim? anajrim and ViolinMusic је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Jesi li se ispovijdeio da si primio Islam i kako je to riješeno? Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Jesi li se ispovijdeio da si primio Islam i kako je to riješeno? Nikako, jednostavno tu je Islam i tacka, nista ja tu nisam menjao ni veru ni bilo stya drugo, samo eto, tu su vladali islamski zakoni i to je sve. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Pa ti si mučenički vijenac zaradio Pričaj dalje... anajrim and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Pa ti si mučenički vijenac zaradio Pričaj dalje... :lol: Elem ... Tu smo ja i zena i tu se pojavljuje neki muskarac, tridesetak godina, lep , crn, doteran i on je tu kao nekakva faca. Ne znam po kom osnovu ali je nekakav glavesina da kazemo... i on ti tu nama ponudi nekakav "tretman" koji ce nam produziti zivot i povecati nase intelektualne sposobnosti. Kao bice nam IQ 200 i zivecemo 150-200 godina. I mi krenemo na taj "tretman". I to je kao nekakva vrsta zracenja, mi smo u staklenim kutijama, poredjanim jedna na drugu vertikalno i horizontalno. Nismo samo zena i ja tu, ima tu jos ljudi oko nas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Posle nekog vremena ( to sa vremenom je ovde potpuno relativno, dal' sat, dal' mesec, dal' godina...) ovaj crnomanjasti predlozi mojoj zeni da se uda za njega. I meni zena to kaze i sada mi razgovaramo, pa jel' on budala ti si vec udata za mene, mislim sta hoce. I resimo zena i ja da ga zaj.....mo, kao on a ce da pristane samo da bi ga napravili budalom. A o tome smo i poslali nekoliko SMS poruka jedno drugom, zena i ja. Ali ne lezi vraze, ovaj crni nadje nekako moj telefon i procita poruke i naravno iznervira se. Puno se najedio i resi on mene da ubije. I da javno obecanje da ce me ubiti u roku od tri dana. Mene a ja nekako dslutim da hoce i zenu da mi ubije i od tog momenta ja vise nju ne vidjam, ali stalno brinem za njenu sigurnost i pokusavam nekako da joj javim o toj opasnosti ali ne uspevam, ustvari i ne smem, jer da bih joj javio moro bih da nekako kontaktiram sa njom a svaki moj kontakt sa njom bi omogucio ovom crnomanjastom da dodje do nje.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 E Željko, Željko, ni u komi ne možeš bez zafrkancije I... Nemoj sad da odugovlačiš kao ove turske serije ViolinMusic and anajrim је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 E Željko, Željko, ni u komi ne možeš bez zafrkancije I... Nemoj sad da odugovlačiš kao ove turske serije Cek, cek ima tu joste, tek je pocela zurka.... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 I sada , pocinjem ja da bezim od njega i da se krijem, a sve vreme nastavljm taj "tretman" za produzenje zivota, tu su neki ljudi koji to rade i po privatnim kucama ali svi oni su pod "vlascu" onog jarana i sve sto rade rade u neznanju da on mene sada zeli da ubije. Pomazu mi, sele me iz kuce u kucu, ali sve u neznanju da sam ja ustvari osudjen na smrt. I to tako ide do trenutka dok neko od njih ne obavi jedan telefonski razgovor sa nekim i sazna istinu, tj. da sam ja u "ljutoj" svadji sa jaranom i da on mene trazi da me ubije. I tu automatski prestaje tretman, vezuju me i cekamo jarana da dodje po mene. Ja im govorim da me puste da bezim jer ce me ubiti ali ne vredi. Ne pustaju braca .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 I dolazi ti onaj crni sa dva ortaka da me vode na likvidaciju. A njih dvojica imaju na sebi majice na kojima pise nesto kao "on je ispunio obecanje da ce te ubiti u roku od tri dana", nesto tako. I nista, pokupe oni mene i vode me. Sada kako me vode, dal' kolima, dal' me nose, dal' 'vako il' 'nako ja ne znam, uglavnom prolazimo preko nekog lepog predela, mali brezuljci, trava zelena, uredno podsisana kao na terenu za golf a na svakom brezuljku je po jedna kucica. Mala, okrugla do pola ukopana u zemlju a pola iznad zemlje. I unesu ti oni mene u jednu od tih kucica. Na sredini sto, presaviju mene oni potrbuske preko stola, ova dvojica me drze a crni sa nikim malim pijukom-krampom u ruci mi nisani potiljak ... i potrajalo to njegovo ciljanje malo pa me to iznerviralo i opsujem ja njega nesto kao:" Ma teraj se u pm, sta cekas vise , ubijaj me vec jednom". I tu ti on mene klepi po glavi, bace me na pod (zemljani) , ova dvojica izadju a onaj crni ostane i zapali me. Baci samo upaljeno palidrvce na mene i izadje i on,i ja pocinjem da gorim ali ne osecam nikav bol, osecam samo kako se od mene odvaja pepeo, kao novine kada zapalis pa se dizu u vazduh delovi listova koji su vec izgoreli. I ja tu polako gorim, pepeo se dize, ja sam lagano sve manji i manji ali sve vreme sam svestan.... ViolinMusic је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука