Александар Милојков Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Pošto je to najvažnije - u čemu se slažemo - šta bi onda bio problem da homoseksualac ima tu ontološku ljubav prema bližnjem isto kao heteroseksualac? Страшно је да неко ко је православни теолог овако нешто потура. Језиво. Баш сам се разочарао. Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Трагедија је што поистовећујемо љубав са страшћу. И то поремећеном. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 A gledaj..ovo ismijavanje samo govori o tebi..te gluposti su pobijene studijama već odavno..na svjetskim kongresima sam svake godine a i ove godine je sexualna psihijatrija, gdje će biti rasprava o homosexualnosti da se vrati na listu poremećaja IV DSV -sexualnih poremećaja...Imaš studiju o jednojajčanim blizancima i ne treba ti više ništa... A sad stavimo na stranu znanost..Koji je tvoj stav o tome kao kršćaninu, ako to jesi, ne znam? Александар Милојков and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 @, Коме си поставила питање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Трагедија је што поистовећујемо љубав са страшћу. И то поремећеном. zasto mislis da homoseksualci osecaju samo strast? Alex84 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Oprosti pitala sam Aquilliusa..ali evo pitam i tebe..Ja kao kršćanin ne mogu podržavati homo osobe i zagovarati njihova prava i biti stava da je to normalno i ne znam što..To je za mene lakrdija i ismijavanje Boga koji je stv orio muško i žensko.. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 A gledaj..ovo ismijavanje samo govori o tebi..te gluposti su pobijene studijama već odavno..na svjetskim kongresima sam svake godine a i ove godine je sexualna psihijatrija, gdje će biti rasprava o homosexualnosti da se vrati na listu poremećaja IV DSV -sexualnih poremećaja...Imaš studiju o jednojajčanim blizancima i ne treba ti više ništa... Dobro nisam ni ocekivao neki komentar na naucne radove koji su toboz "pobijeni" ali dobro to je i nuzan redosled u rasrpavi sa ljudima koje ne zanima racionalna rasprava. A sad stavimo na stranu znanost..Koji je tvoj stav o tome kao kršćaninu, ako to jesi, ne znam? Pa ne moze znanost na stranu kad je ovo jedno cisto znanstveno/naucno pitanje. Isto kao sto je pitanje kad i kako se formira levorukost kao osobina. To sto se determinizma tice. A sto se tice odnosa prema homoseksualnosti kao strasti tu je moj stav isti kao stav Crkve. Greh je kao i svaka druga strast, pijanstvo, lenjost, agresivnost, kradja etc. Ali sve se to kao i svi drugi aspekti pale prirode prevazilaze podvigom u Crkvi, preobrazenjem nase pale prirode u jednistvu sa Bogom. To je ono sto je bitno za mene kao hriscanina a ne kad i kako se formira koja bioloska osobina. To je cisto naucno pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 zasto mislis da homoseksualci osecaju samo strast? Нисам рекао да осећају само страст. Рекао сам да је жалосно за неког ко је хришћанин такву страст назвати љубављу. Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Oprosti pitala sam Aquilliusa..ali evo pitam i tebe..Ja kao kršćanin ne mogu podržavati homo osobe i zagovarati njihova prava i biti stava da je to normalno i ne znam što..To je za mene lakrdija i ismijavanje Boga koji je stv orio muško i žensko.. Da slazem se da nije normalno (normativ kao nesto ka cemu se tezi) ali to ne znaci da nije mahom determenisano biologijom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Oprosti pitala sam Aquilliusa..ali evo pitam i tebe..Ja kao kršćanin ne mogu podržavati homo osobe i zagovarati njihova prava i biti stava da je to normalno i ne znam što..To je za mene lakrdija i ismijavanje Boga koji je stv orio muško i žensko.. Слажем се. Ни је не подржавам величање хомосексуалности. Подржавам прихватање таквих људи у Цркву (уколико желе), али не, као што неки овде покушавају, да хомосексуалност уздигну на светотајински пијадестал и да је назову "онтолошком љубављу". Хомосексуалност је грех, са хришћанске тачке гледано. И ту нема дискусије. nedeljko and Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Hahhahahahahahahaahahahah evo ovo to tipicno antinaucno mlacenje prazne slame. Nije bitno ko je nesto napisao i gde je to napisao nego da li je ostavio referenece ka naucnim radovima koji potvrduju njegovu tezu. Nije tacno da je Wiki nepouzdana samo zato sto je slobodna za editovanje. Nepouzdane su samo one stranice koje nemaju ostalvjenje naucne reference za svoje tvrdnje. Na ovom clanku imas naucnih referenci koliko hoces pa citaj. Ako na neki imas primedbu slobodno iznesi da prodiskutujemo. Не бих баш да се мешам претерано у ову расправу, ал из искуства знам да је ово неистина. Јер и за одређене ствари у које се веома разумем остављају људи свакакве референце, али кад погледаш, или погрешно протумаче референце, или су референце потпуно неодговарајуће, или упућују на неке шарлатане. И баш зато што могу да је уређују и полуписмени људи, Википедија, макар за мене, не може да буде веродостојан извор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Не бих баш да се мешам претерано у ову расправу, ал из искуства знам да је ово неистина. Јер и за одређене ствари у које се веома разумем остављају људи свакакве референце, али кад погледаш, или погрешно протумаче референце, или су референце потпуно неодговарајуће, или упућују на неке шарлатане. И баш зато што могу да је уређују и полуписмени људи, Википедија, макар за мене, не може да буде веродостојан извор. Dobro, tvoje pravo. Samo mi nesto govori da prema ovome i imas radikalno drugaciji odnos zbog samo imena i zbog edu domena. Bez obzira sto je znatno zatvoreniji za uredjivanje nego Wiki. http://plato.stanford.edu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Нисам рекао да осећају само страст. Рекао сам да је жалосно за неког ко је хришћанин такву страст назвати љубављу. Oprosti, ali kako ljubav može da se instrumentalizuje? Kako ona može da se definiše (i da svako odstupanje van te definicije ili okvira nije ljubav)? Ja na tako nešto u svom dosadašnjem životu nisam naišao. Alex84 је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Нисам рекао да осећају само страст. Рекао сам да је жалосно за неког ко је хришћанин такву страст назвати љубављу. A kako bi ti nazvao duboke emocije ljubavi koje homoseksualne osobe osecaju jedne prema drugima? Alex84 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 A kako bi ti nazvao duboke emocije ljubavi koje homoseksualne osobe osecaju jedne prema drugima? Поремећајем. Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука