Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako se homoseksualci takvim rađaju, onda bi crkva trebalo da izbriše homoseksualnost sa liste grijeha. To je onda jednostavno datost od Boga sa kojom čovjek mora živjeti.

Hahahahahahahaha pa onda zasto ne i sve ostale? Svi se radjamo sa porivom za blud, lenjost, gordost etc. Sve je to zakovano u nasu prirodu. Zasto samo homoseksualnu sklonost? Cemu ta skromnost?!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Uh, nemojte da mi zamjerite, ta dramatičnost mi je urođena,to je datost od Boga. Takođe mi je urođena i prijeka narav, sklonost da lažem, da mlatim djevojke, da kraduckam itd... Ali nema veze,to je datost od Boga, takav sam rođen.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Hahahahahahahaha pa onda zasto ne i sve ostale? Svi se radjamo sa porivom za blud, lenjost, gordost etc. Sve je to zakovano u nasu prirodu. Zasto samo homoseksualnu sklonost? Cemu ta skromnost?!

Pa i ja se pitam čemu. Jednostavno, ne možemo protiv onoga što nam je Bog dao. Jel tako?

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Не море - него се глупост надовезује на глупост.............

илити -  A da ti naucnis malo elementarne logike za pocetak?

U tvom slucaju uvek i to ne lineralno nego eksopenencijalno.

A sto se logike tice uopste ti ne bi skodilo da malo prelistas Aristotela.

Подели на овим сајтовима

@,

Idi. Kad ti kategoricki tvrdi mora da je tako i nikako drugacije.

@,

Ima samo si ti neupucena u materiju.

@,

E ovo nema veze sa celom pricom. Vec odavno je u ozbilnnim naucnim krugovima odbacena teza da homo osobe nuzno imaju ovakvo ili onakve muske ili zneske osobine.

@,

Tacno ali to niko nije ni doveo u pitanje.

@,

A da ti naucnis malo elementarne logike za pocetak? Ako ja kazem da ce dete imati traume u seksualnom cinu da li ti implicira ili uslovljava da ni jedna odrasla osoba nece imati traume? Ne zato sto je to non sequitur, ne sledi, it does not follow. Ne valja ti logika sve u svemu. Odrasle osobe, zrtve silovanja, imaju traume jer je to seksualni pod nasilnim okolnostima ne zbog seksulane (ne)zrelosti.

Upućenija sam ja više nego što misliš ;) Ajde mi objasni pojam androgeneze? I u kakvoj je po tebi u vezi sa homosexualnošću? Onda ću ti napisati odgovor, jer znam što ćeš napisati;)

Ko hoće da opravda pedofiliju naći će hiljadu načina za to.Po tvojoj logici, ako sam te dobro shvatila, da deca imaju seksualni nagon onda pedofilija ne bi bila zločin?Ako je tako znači po toj logici i ako žena ima seksualni nagon, silovanje takođe nije zločin.Bez uvrede ali tvoje poređenje seksualnog nagona kod dece sa pedofilijom nema nikakve logike.Nisam kompententna nisam doktor, nisam naučnik, ali to ne znači da sam neinformisana i da ne čitam neke stvari.

Dečaci u utrobi majke u devetom mesecu trudnoće imaju erekciju dok devojčice neposredno posle rođenja imaju čak i vaginalna lučenja.Naravno oni nisu svesni toga, niti znaju da je to određeni seksualni nagon, ali on to ipak jeste.Deca od 2-5 godine znaju kog su pola, što opet govori da postoji izvesni seksualni nagon, koga u principu u suštini nisu svesna u pravom smislu reči do ulaska u pubertet.Takođe deca i nesvesno masturbiraju. 

Ovaj prvi dio necu komentirati jer očito da smo se krivo razumjele. Pročitati neke stvari ne znači i znati. Onda nitko ne bi studirao medicinu ili bi je studirao preko interneta.

Jesi ti sigurna da je to erekcija? Ja ti odgovorno tvrdim da to nema veze sa erekcijom.Vaginalna sekrecija nije znak nikakve sexualnosti ni nagona. Niti prepoznavanje spola. Mislim da smo skrenuli s teme. Ako bude interesa moze se otvoriti nova tema, pa mogu objasniti što se i zasto dogođa tos to si napisala. 

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

A tebi ne bi škodilo da prelistaš pravopis srpskog jezika.

Cudna je ta preporuka od osobe koja spada u grupu ljudi koja reci Bog i Crkva pisu velikim slovom.

A sto se same gramatike tice ja perskriptivnu gramatiku mahom smatram besmislenom sto nije redak slucaj u filozofskim krugovima.

Подели на овим сајтовима

Cudna je ta preporuka od osobe koja spada u grupu ljudi koja reci Bog i Crkva pisu velikim slovom.

A sto se same gramatike tice ja perskriptivnu gramatiku mahom smatram besmislenom sto nije redak slucaj u filozofskim krugovima.

Bog se piše velikim početnim slovom ako je u pitanju monoteističko božanstvo. Kao što rekoh - pravopis u ruke.

Crkvu pišem velikim početnim slovom kada želim da naglasim njenu svetost.

Filozofima filozofija, gramatika lingvistima.

Подели на овим сајтовима

Bog se piše velikom početnim slovom ako je u pitanju monoteističko božanstvo. Kao što rekoh - pravopis u ruke.

Ma nije moguce.

Crkvu pišem velikim početnim slovom kada želim da naglasim njenu svetost.

A gramatike faktorise pojmove tipa "svetost"?

Filozofima filozofija, gramatika lingvistima.

Lingvistika i zavisi od filozofije jezika.

Подели на овим сајтовима

Upućenija sam ja više nego što misliš Ajde mi objasni pojam androgeneze? I u kakvoj je po tebi u vezi sa homosexualnošću? Onda ću ti napisati odgovor, jer znam što ćeš napisati;)

Ajde ovako. Da li ti smatras da se seksualnost javlja uzrokovana odredjenim genima u mozgu specijalizovanim za tu osobinu kod ljudi ili kao nusprodukt mutacije na nekim drugim genima?

Подели на овим сајтовима

Ajde ovako. Da li ti smatras da se seksualnost javlja uzrokovana odredjenim genima u mozgu specijalizovanim za tu osobinu kod ljudi ili kao nusprodukt mutacije na nekim drugim genima?

Ti odgovaraš pitanjem :)

No, dobro.  Odgovor je ne , pa opet ne :)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...