Jump to content

Невоље са синусима

Млађо

Препоручена порука

Спадам у ону групу која има готово увек синусних тегоба. Научио сам то да трпим, али имам и нека решења за привремено отклањање тих тегоба. Нисам сам. Ту је докторка Наташа Урошевић која је изузетна, мада није свезнајућа. Због тога сам се и одлучио да се овако отворим, јер су искуства, примери и сазнања разна.

Оно што сам много пута искусио је да кад ми је неопходно да будем способан за неке активности, нарочито певничке, проћаскам са Господом и пожалим му се, па то буде добро...

Давно сам већ схватио да ми је то онај павловски "жалац у телу", и стога не бринем много него вежбам...

Хтео бих, и поред ове јасне слике коју сам формирао, да чујем има ли неко да је у сличној позицији и да му треба помоћ, а нарочито се обраћам онима који већ имају решења и могу саветима или конкретним деловањем да помогну.

Заједно трагамо, али се ослањамо и верујемо онима који више знају.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

За синусе је добар морски краставац колико се сећам.  Треба накапати врло мало у сваку ноѕдрву. Мом братуод тетке је то својевремено помогло,док ми се отац пресао и капнуо висе него што треба, па је после одрао нос од брисања док му је све исцурило.

Подели на овим сајтовима

?? ?????? ?? ????? ?????? ????????? ?????? ?? ?????.  ????? ???????? ???? ???? ? ????? ???????. ??? ??????? ????? ?? ?? ???????????? ???????,??? ?? ?? ???? ?????? ? ?????? ???? ???? ??? ?????, ?? ?? ????? ????? ??? ?? ??????? ??? ?? ?? ??? ????????.

???, ???? ??? ????? ?? ??. ??? ????? ? ????????? ?????????, ?? ?? ??????... ????? ?? ??????!

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...