Jump to content

Питајте Епископа крушевачког Г. Г. Давида на ЖРУ-у

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

igf9SnFD3tiXU.png

Епископ крушевачки господин Давид изражавајући велику благодарност на

врло добрим питањима која су после његовог предавања на тему

homo technicus-а постављена, позива посетиоце сајта Поуке.орг и форума

Жру да у писаном облику постављају питања везана за богословско-етичке

теме, на која ће одговарати у посебном термину само за одговоре на питања предвиђеном.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Postovani episkope Krusevacki gospodine Davide,imam zelju da upisem Pravoslavno Bogoslovski fakultet,zivim u Obrenovcu,ali imam problem sa svestenikom ovde u Obrenovcu,koji pristaje da mi posalje molbu Valjevskom episkopu ali pod uslovom da pozadi molbe obavezno napisem napomenu da nikada(naglaseno mi je dva puta) ali nikada necu traziti posao svestenika!!!Gospodine David ja posao nisam ni trazio,vec blagoslov da upisem fakultet,a ukoliko bih sa uspehom zavrsio fakultet ako bi tada bilo mesta za svestenika u redu,ako ne,nema i to je to,verujem u Boga,imam zelju da prosirim svoja znanja,nekada sam ziveo u Trsteniku gde sam zavrsio skolu,molim vas da mi kazete da li mi mozete pomoci jer u studentskoj sluzbi PBF-a su mi rekli da se mora imati blagoslov i nebitno je od kog episkopa,pa da li bih ja mogao doci kod vas licno da me blagoslovite i da mi date blagoslov?Inace prosle godine mi je umrla majka koja je godinama zivela isto u Trsteniku.Blizi se upis a bez blagoslova ne mogu nista.Ako mi vi ne mozete dati blagoslov da li d aodem u Valjevsku episkopiju?Unapred zahvalan Dusan iz Obrenovca preosveceni gospodine Davide.

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...