Jump to content

нови рат у БиХ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

БЕСИМ СПАХИЋ: САРАЈЕВО - ЕТНИЧКИ НАЈОЧИШЋЕНИЈИ ГРАД

Професор сарајевског Факултета политичких наука Бесим Спахић изјавио је да је Сарајево етнички најочишћенији град, али да се то не смије рећи.

021078.jpg

Спахић је за "Глас Српске" рекао да оног пријератног Сарајева више нема, јер је 145.000 декларисаних Срба у овом граду и још најмање двадесетак хиљада "оних измијешаних" било ту, а сада их више нема.

"Сада када би пребројали, ако нађете 20.000 добро је, али они говоре муслиманско-бошњачки", каже Спахић и додаје: "Говори се да је Бањалука етнички очишћен град, а 27 процената становништва вратило се у Бањалуку, и то више Бошњака него Хрвата, јер им је љепше у Хрватској".

Одговарајући на питање каква будућност очекује БиХ, Спахић је рекао да је "рат већ припремљен и да је само питање када ће доћи вријеме".

"Ми смо буре барута и само се чека када ће се фитиљ запалити. Све се форсира на причи `Колико су они вас у Сребреници побили?! Осам хиљада! Ево сад ви њих 28.000 побијте` и зато се ови неки већ припремају. Рата ће бити само је питање времена", сматра Спахић.

Он каже да је међународна заједница све испланирала и послала ОХР и високог представника у БиХ да би било "тако како им одговара".

На питање шта мисли о Хашком трибуналу, Спахић је одговорио да је то апсолутно политички направљен суд "који ради шта хоће и шта неће да би провео задатак међународне заједнице".

"Зашто није Хрватска тужена за агресију, а Србија јесте", упитао је Спахић.

Извор:РТРС

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Šta da kažem na ovo.Ako napišem ono što mislim ispast će da nekoga mrzim zato bolje je šutiti...

Ја сам последњи пут био у Сарајеву на Зимским олимпијским играма, тако да о свим информацијама па и у овом тексту изнесеним, не могу се изјашњавати. Можда је то добар почетак....конкретно, да ли су информације тачне које су овом тексту, мислим на проценат етничке заступљености у Сарајеву.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Ову су чак оптимистични подаци.Према извештају Хелсиншког одбора,Сарајево је етнички очишћен град и да у њему 98 процената становништва чине Бошњаци.Исто тако,тиме се диче и неки бошњачки политичари, као што је на пример Бакир Изетбеговић,који каже да је Сарајево предоминантно бошњачки град.

Нажалост,професор је у прву и за антисрпску ратнохушкачку реторику.Тако је на пример реис Церић на спомен обележју посвећеном настрадалим муслиманским мушкарцима у Сребреници написао-"Нека освета буде правда"!

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Када се ухапсе убице 8 000 Сарајевских Срба...тада ће можда почети дијлог...

а док муслимани убице слободно шетају по Сарајеву...и не ретко у државној служби...нема о чему да причамо!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Када се ухапсе убице 8 000 Сарајевских Срба...тада ће можда почети дијлог...

а док муслимани убице слободно шетају по Сарајеву...и не ретко у државној служби...нема о чему да причамо!

Ja sam tako mi Boga za to.Samo sam ubjeđem da večina ubica sarajevskih Srba su one spodobe sa brda koje su vršile opsadu grada.a broj ubijenih Srba je nešto manji od tri hiljade.Ubrajajući i one koji su se borili pa pginuli.Tako dragi moj navodi tačne podatke.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

За овог Бесима са чуо од својих пријатеља Mуслимна и Xрвата, студената ФПН-а у Сарајеву. Омиљени је професор и нема длаке на језику.

Подели на овим сајтовима

и мислим да наслов ове теме малко нагиње ка сензационализму. Следећи рат у БиХ који би евентуално почео морао би да буде, односно БИО БИ, само једно мало европско ратиште у глобалном рату.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...