Jump to content

Cane Partibrejkers (Zoran Kostic) intervju Nivo 23 Studio B (full video)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• 1 year later...

Videh ga skoro u manastiru "Kovilj"  Inace za njega imam duboko postovanje i uvek mi je zanimljivo da ga gledam i slusam,ma o kojoj temi pricao.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Човек је толики цар да немам речи! Нека га Господ благослови као и његов бенд и породицу.

Nisam jos pogledao video, al nema ni potrebe jer znam da je covek oket, iako cu pogledati, nego mi je zapalo za oko ta zelja blagoslovljavanja, pa zar on vec nije na neki nacin blagosloven? Ta zelja za blagoslovom je potrebnija ostalima nego njemu... Kad bi rekao za nekog ko je u teskim gresima da ga "Bog blagoslovi"? To se redje desava, nego kad neko nesto dobro(normalno) uradi, onda se kaze "Bog ga blagoslovio", meni je to potpuno apsurdno... Blagoslov je potrebniji onima sto su u grehu nego onima sto cine pravo.

Ne sumnjam da se vrse molitve za one sto grese, nego mi je eto cudna ta fraza koja se upucuje ljudima koju su vec na pravom putu i samim time blagosloveni, to je kao kada bi usred bela dana rekao "dan je"...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...