Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

ako si pao u blato iz njega ustani a nemoj i dalje da se u njemu valjas ! Crkva i politika nisu isto al su im isti cinioci (ljudi) ! Ratari na njive,radnici u fabrike,politicari u skupstinu a Svestenici u Crkve ! to je kod tita bilo uredjeno samo je sad izmaklo kontroli

Љуби те Чедомир тако паметног и неомарксистички освештеног. Доста сте ви тровали и гушили овај народ. Још нисмо изашли из глиба у који нас већ 60 година уваљујете.

Свештеници никада неће бити само у Црквама. Помирите се са тим, биће ти лакше и мање ћеш бити исфрустриран. Мисија свештеника и Цркве је до крајева Универзума, а не у порти, како би ви волели.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нигде нисам чуо, а ни прочитао да је неко из Двери рекао било шта позитивно о Љотићу.

Оног ко хвали нацисте и треба се клонити - уколико увидиш да контрааргументација не даје резултате.

Брат Недељко ..ти потхитно да се упознаш са странком којој припадаш и коју ћеш да гласаш... па немој се брукаш оваквим изјавама...

Оно, ја ти верујем да ти ниси ни чуо ни видео, негде ово што сам болдовао горе..

мислим,.. стварно ти верујем!

.. Али ако је ова друга реченица испод болдоване, у мом цитату горе, твоје убеђење... Па ти си брате и зато у ''дверима'' ..што ово болдовано ниси ни знао.. что је просто невероватно јер то и мала деца знају... ти заправо ниси обавештен..

Ајде сад лепо ''признај Ђури'' да си бивши ''ДСС-овац'' .. sHa_sarcasticlol

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Та замена теза је, донекле, кривица самих Двери, будући да они управо и играју на карту поистовећивања њихове странке са Црквом. А то је оно што мени код њих највише и смета...

Њих са Црквом упоређују њихови противници, а не они сами. Ако процентуално погледамо колико се ко "трпа" да се слика и појави у вези са Црквом и великодостојницима, они су на самом зачељу. Не рачунајући црквеномрзитење (Јовановића, Чанка и сл).

Подели на овим сајтовима

Интересантно да се Тома лоше котира код нас? Можда његови гласачи не баратају компјутером? 0110_hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=Zx_MjRlLOVI

Подели на овим сајтовима

mi se ovde igramo zivota a ne zivimo ga ! kod nas je svako glasanje evropa ili ne pa onda Jasenovac ili protiv pa onda Kosovo ili protiv a nigde nema dodira sa zivotom i sa realnoscu ! Jasenovac se desio i to je bolna i strasna rana al se desio i Dahau i Ausvic pa Jevreji i dalje zive u Nemackoj , desilo se Kosovo i ono se desavalo mnogo puta kroz istoriju al mora da se zivi dalje ! Covek koji se ne bori on kao da ne zivi a mi izgleda ka tome idemo ! Dok su Albanci pravili decu nasa Crkva je proizvodila monahe pa to nam se i vraca ! daleko od toga da mislim da je Crkva kriva za sve al deo ogovornosti svakako ima

Подели на овим сајтовима

Њих са Црквом упоређују њихови противници, а не они сами. Ако процентуално погледамо колико се ко "трпа" да се слика и појави у вези са Црквом и великодостојницима, они су на самом зачељу. Не рачунајући црквеномрзитење (Јовановића, Чанка и сл).

tebi brate svaka cast, iako ne glasas za dveri umes da razlucis osnovne stvari

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

mi se ovde igramo zivota a ne zivimo ga ! kod nas je svako glasanje evropa ili ne pa onda Jasenovac ili protiv pa onda Kosovo ili protiv a nigde nema dodira sa zivotom i sa realnoscu ! Jasenovac se desio i to je bolna i strasna rana al se desio i Dahau i Ausvic pa Jevreji i dalje zive u Nemackoj , desilo se Kosovo i ono se desavalo mnogo puta kroz istoriju al mora da se zivi dalje ! Covek koji se ne bori on kao da ne zivi a mi izgleda ka tome idemo ! Dok su Albanci pravili decu nasa Crkva je proizvodila monahe pa to nam se i vraca ! daleko od toga da mislim da je Crkva kriva za sve al deo ogovornosti svakako ima

Исто као што и ти имаш велики део одговорности, много већи него Црква.

Подели на овим сајтовима

Еј, ај не лупај глупости, живота ти.

Подели на овим сајтовима

By the way - Јеврејима се десио Аушвиц, па су добили Израел. Нама се десио Јасеновац, па смо изгубили Косово.

Подели на овим сајтовима

Брат Недељко ..ти потхитно да се упознаш са странком којој припадаш и коју ћеш да гласаш... па немој се брукаш оваквим изјавама...

Оно, ја ти верујем да ти ниси ни чуо ни видео, негде ово што сам болдовао горе..

мислим,.. стварно ти верујем!

.. Али ако је ова друга реченица испод болдоване, у мом цитату горе, твоје убеђење... Па ти си брате и зато у ''дверима'' ..што ово болдовано ниси ни знао.. что је просто невероватно јер то и мала деца знају... ти заправо ниси обавештен..

Ајде сад лепо ''признај Ђури'' да си бивши ''ДСС-овац'' .. sHa_sarcasticlol

;)

Двери, колико год то теби звучало неприхватљиво, нису странка.

Нисам бивши ДСС - овац....

Подели на овим сајтовима

sine prvo me demantuj pa onda za nesto napisi da je glupost ! plod njihovog rada se vidi a navedi mi vase plodove ! Ja sam rekao da Crkvu ne krivim ali svakako da i Ona ima udela

ко си ти да критикујеш Цркву? Покажи своје плодове, па ћемо онда о црквеним.

Подели на овим сајтовима

By the way - Јеврејима се десио Аушвиц, па су добили Израел. Нама се десио Јасеновац, па смо изгубили Косово.

Jevreji su dobili Izrael jer ih je i Amerika tamo iseljavala kao i SSSR u to vreme ! Izrael jeste vestacki napravljena drzava al Srbi nisu Biblijski narod pa je to nepotrebno poredjenje

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...