Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

zar se opet pominje MP?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! odstranjen je iz Dveri!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ranije sam poštovao Mlađana Dinkića, ali njegove ideje su sulude i pokazuju da on zapravo ne zna šta radi. Ne znam da li znate da je on hteo da preseli upravu Carine u Zaječar, a cela infrastruktura je postavljena na Novom Beogradu i preseljenje bi bilo neisplativo, a uz to i besmisleno.

On je lopov kao i ostali.

Što se tiče Dveri, kada sam video Miroljuba Petrovića sa njima, shvatio sam da su to ili slepci koji nemaju veze sa mozgom, ili su svesno primili prevaranta i fanatika u svoje redove.

И ако! Тако и треба! Што да ми ви из Београда царините робу? Што да остављам паре у Београд? Хоћу Крагујевац да има царину! И не само царину, хоћу и аеродром у Крагујевцу, и то онај велики, са простором за карго авионе. То што ви из Београда хоћете све да држите у својим рукама, против тога се Динкић и бори! И због тога му и подмећу те приче да је лопов. А он човек нема ни један комплетан сервис шољица за кафу. Да му није оних пар милиона годишње од СОКОЈ-а, ко зна да ли би имао и за гитару?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Da li je moguce?Pa sad sam se totalno razocarao u dveri...

Не дај се преварити Аписе.

Ево, и др. Татјана Ђорђевић сваки час може да се придружи нашим лицемерним антицрквеним фашистичким редовима........

Са Татјаном до победе !

Подели на овим сајтовима

Znaš li ti koliko bi koštalo preseljenje čitave infrastrukure?

A, da zaboravio sam na Sokoj. Što se tiče njih, da meni dođe neki njihov "inspektor", dobro bih ga oplaveo, ali ga ne bih ubio.

Zbog Sokoja sam izgubio poštovanje i prema Korneliju Kovaču i Bregi, a i neki političari su u toj bandi (premijer Cvetković i Mlađa).

Јесте, све је скупо када треба да се сели из Београда, да немате више контролу и да не цедите више сваки динар од нас који стварно зарађујемо паре да бисте ви тамо уживали и башкарили се и купали у новцу док ми скапавамо!

Кад мало боље размислим, Млађа је још и улепшавао ствари, ви нас не тлачите само, него нас и поробљавате.

Због чега ме пробљаваш, Василије?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Поробљаваш, поробљаваш. Ти си ми непријатељ. И ти и сви из Београда који ме држе у ланцима, неспособног за лет за који је створен!

Ја сам уствари соко, али због Београда не могу да полетим! Ах, тужна ли си, провинцијо клета! Колико ли је Београд сасекао крила нама соколовима!

Подели на овим сајтовима

Ма де сам бре озбиљан, па цео дан тролујем по форуму за УРС, сморила ме цела та прича око политике више, бесмислено је причати о било коме од њих. Па рекох ајд онда за Млађу да лобирам.

Ал могуће ово што Прота рече, да немам дара за трола :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...