Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Званична Статистика по којој ''двери'' на изборима неће прећи цензус и статистика на овом ЦРКВЕНОМ (пре свега) форуму на којем имају убдљиву предност, говори у прилог свему ономе изреченом на адресу самих ''двери'', а пре свега да они своје упориште и спремељен терен имају међу људима који су Црквени... Управо оно о чему сам говорио да је то најлицемернија ствар у целој причи... Зашто би то било лицемерно или лицимУрно, питаће неко...

под 1. Па зато што они пре свега одбијају да потврде да су расли на грбачи Цркве као трут на здравом стаблу...

под 2. Тврде да немају никакве везе са Црквом и да им ангажман у Истој није био одскочна даска нити да то користе.

под 3. Обмањују, заиста - да се човек забезекне, и своје чланове (а ја тврдим да им то успева само и искључиво код њих) ..да нису странка!! ..ЈАДНО!!!

под 4. а то је уствари ПРЕ СВЕГА... Они не желе да кажу да подржавају Артемите и њихове обожаваоце!!

(ко у ово сумња може погледати потписе интелектуалаца који су подржали Артемија, и писмено, и видеће да су

огромна већина у исти мах, припадници ''двери'' симпатизери или су директни њихови идеолози..)

А зашто је то пре свега ,...па зато што су им гласачи управо ЦРКВЕНИ ЉУДИ, ако не сви оно највећи део ... највећи број Црквених људи гласа управо за њих ..и ако то није најгора врста обмане и лицемерја .. ви закључите сами... Рећи ће неко да они не подржавају монаха Артемија .. не они се ''не мешају у унутар Црквене спорове...'' лудило!!

Епа сви ви који ћете гласати за њих, сами закључите колико је такав став Црквен а при том са друге стране имате такав ''програм'' какав они имају... нећу га коментарисати намерно...ви зправо у рукама имате само ''житко блато, које вам, што га енергичније стежете - све јаче, брже, и квалитетније измиче'' у неповрат...

И да не заборавимо никако пети разлог лицимУрства, а то је ранија чврста тврдања(!!)

ДА НИКАДА НЕЋЕ УЋИ У ПОЛИТИЧКУ БОРБУ..

+

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

@walter

Nemam niti sam imao nameru da glasam za Dveri, ali ovo sto si napisao ne mogu da po`vatam ni pocetak ni kraj.

Nesto si hteo da kazes ali nemam pojma sta, sve sto vidim je neka srdita nemoc u recima...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

под 4. а то је уствари ПРЕ СВЕГА... Они не желе да кажу да подржавају Артемите и њихове обожаваоце!!

A zasto to ocekujes od Dveri a ne od LDP-a na primer? Zasto bas oni da se izjasne o Artemiju i drustvu a drugi ne?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Званична Статистика по којој ''двери'' на изборима неће прећи цензус и статистика на овом ЦРКВЕНОМ (пре свега) форуму на којем имају убдљиву предност, говори у прилог свему ономе изреченом на адресу самих ''двери'', а пре свега да они своје упориште и спремељен терен имају међу људима који су Црквени... Управо оно о чему сам говорио да је то најлицемернија ствар у целој причи... Зашто би то било лицемерно или лицимУрно, питаће неко...

Да кренемо редом.

Констатација да Двери Покрет За Живот Србије воде само на овом ЦРКВЕНОМ форуму је, благо речено, неистина !

Подели на овим сајтовима

A zasto to ocekujes od Dveri a ne od LDP-a na primer? Zasto bas oni da se izjasne o Artemiju i drustvu a drugi ne?

Не очекујем ....

.. од политиканата не очекујем ништа, .. и свако разуман од таквих не очекује ништа... него ради, живи сналази се, и очекује од Бога пре свега и у Њега се узда.. па онда и од себе а по могућству и од других...

Желим само да се не забораве неке истине и разлози које смо толико пута заборављали свих ових година...

Сетите се само Драшковића како је деведесетих , почињао своје говоре.. ''заиста заиста вам кажем'' ... чисто онако да се не сметне са ума..

Подржавало га је отворено неколико епископа, маса клирика, и што би реко брат Недељко..

.. и тако даље... ;)

Подели на овим сајтовима

@walter

Nemam niti sam imao nameru da glasam za Dveri, ali ovo sto si napisao ne mogu da po`vatam ni pocetak ni kraj.

Nesto si hteo da kazes ali nemam pojma sta, sve sto vidim je neka srdita nemoc u recima...

Речи су немоћне...и Достојевски је то констатовао својевремено... :)

Покушаш , кажеш неко и схвати,..неко се усагласи, неко опонира ..неког нервираш...

али има и оно ''рекох и спасих душу своју''.. :)

Подели на овим сајтовима

Ја контам да ћу гласати за Николића... снс ће барем прећи цензус, а и контам да би им требали дати прилику да барем ''покушају'' нешто.. сви ми видимо какву прљаву пропаганду и политику играју жути, сви су против снс, значи да они нешто вреде... можда грешим, и волео бих да грешим.. али шта нам преостаје?

Подели на овим сајтовима

ma kakav crni draskovic on je prolupo ko lonche niz stepenice

0110_hahaha

Zamisli Cedu i Draskovica u koaliciji? Koje "suprotnosti".Ceda kao nekakav liberal a draskovic bivsi "tvrdi nacionalista"... Samo jos da Ceda pocne da peva o odsecanji ruku sa turskim barjacima i da bude kompletna zurka ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...