Zayron Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Profesija - verski analitičar u Srbiji, ko ju radi? Zanima me stvarno ko sve se u Republici Srbiji smatra pozvanim i kvalifikovanim biti "verskim analitičarom". Ne samo zbog onog legendarnog "prizivanja duhova" na majskom zasjedanju Svetog Arhijerejskog Sabora SPC 2011. gpdine već i zbog mnogih drugih sličnih konstatacija: BEOGRAD - Redovno majsko zasedanje Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve počeće sutra u Beogradu sabiranjem arhijereja u tradicionalnom obredu prizivanja duhova, a glavna tema će biti "život Crkve u proteklom periodu", rečeno je u Srpskoj patrijaršiji. http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/pocinje-redovno-majsko-zasedanje-sabora-spc-90571.php Zbog toga su, kaže Tucić, između hrišćanskih crkava počeli razgovori da se Uskrs stalno proslavlja istog dana, jer se pouzdano zna da je Isus rođen sredinom aprila. http://www.naslovi.n...og-dana/1634454 :rolleyes: Na ovoj temi možemo nastaviti prikupljati i publikovati te takve bisere iz neprocjenjivo vrijedne i bogate riznice mudrosti i znanja novinara i verskih analitičara, i ne samo srpskih. Svaki prilog je dragocjen! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Послом верског аналитичара у Србији се баве пропали филолози, радници амбасада и латентни ултра-либерално-геј-левичарски псевдобогослови... Углавном, а свака сличност са стварним ликовима је случајна. Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Да ме неко не схвати погрешно, ја мислим да свако ко је човек Цркве, ко живи Литургијски, да је на неки начин аналитичар (у ограниченом смислу, наравно). Зашто? Зато што словимо о Цркви, живимо у Цркви, поштујемо архијереје и Једно смо Тело сви. А они чувени "аналитичари", а уствари пљувачи Светиње и Светих и незналице првог реда, као што је и навео брат Марко сада, мислим да њих нико и не зарезује. Они су људи сујетни, партијски, углавном црвени - дакле, идеолошки усмерени. Они су ту са задатком, још увек верни партији (и после њега - он). Са задатком рушења Цркве на "фин и суптилан" начин. Нема таквог профила за који бисмо рекли: Да, то је аналитичар. Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука