nishizawa Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Једна британска мајка је недавно добила допис од наставнице своје ћерке у ком ова изражава забринутост због њеног цртежа на тему "Шта желим да будем кад порастем". На цртежу је писало "Када порастем желим да будем као моја мама", а чинило се да он приказује жену која игра око шипке док је мушкарци засипају новчаницама. Ствар је у томе што је дошло до забуне, а ево и шта садржи одговор девојчицине мајке: "Драга г-ђо Џоунс, желим да вам објасним да се ја не бавим нити сам се икада бавила стриптизом. Наиме, ја радим као продавац на одељењу кућне опреме и испричала сам својој ћерки колико је било хаотично на послу када се недавно догодила снежна олуја. Рекла сам јој да смо продали све лопате које су биле у радњи и да сам у магацину сасвим случајно пронашла још једну. Тада су се људи буквално побили око тога ко ће да је купи. Дакле, њен цртеж не приказује мене како играм око шипке већ како продајем последњу лопату у радњи. Хвала на бризи и од сада ћу увек проверавати њене школске свеске." http://www.bebac.com...int_newsID=9338 Лидија Миленковић, pink panter, Boba and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Одвалих се од смеха! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 ova slika kruzi netom odavno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 another mistery revealed "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 superr Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2012 Добра девојчица , направила пометњу хехехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 ne bi se trebalo sprdati sa nasom moralnom dekadencijom.Obice nam se o glavu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2012 ne bi se trebalo sprdati sa nasom moralnom dekadencijom.Obice nam se o glavu Добро нам дошао на форум, Аписе. О каквој спрдњи говориш? Нисам те баш најбоље разумео... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 Bolje vas nasao.Nisam video lepo ,mislio sam da je majka stvarno bila striptizeta pa sam to napisao gledajuci komentare. A i slika mi je tako delovala na prvi pogled.Greska moja. Sophrosyne, Boba, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 Apis brate smajolik78 na zru http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 0110_hahaha DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 Хахаха ово је тотално кул! А знате зашто? Куцајте у Гуглу "мама стриптизета". Нажаност, само ћирилицом Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 čistima je sve čisto... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 čistima je sve čisto... Upravo slika te devojcice pokazuje koliko su nam misli neciste.Nazalost je tako. Da ne pominjemo pojedine reci i izraze iz Biblije,koje sada imaju sasvim drugo znacenje za modernog coveka. Boba је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука