Александар Милојков Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Иначе, на предавању је још учествовао Др Драган Тодоровић, социолог, са Филозофског факултета у Нишу, али нисам снимио његово излагање. Имао сам проблема са батеријом у камери. Нисам могао да је извадим, па сам морао сачекати паузу. Такође, г. Зорана Пусића сам снимио само његово представљање, али искрено само излагање и није било нешто занимљиво, тако да није учињена велика штета. Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Мислим, чим сам видео како је лош снимак, претпоставио сам да си ти снимао. Кад оно, нема да фали, појави се лого "православни источник". Augustinus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука