Вуксан Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 0102_laughНаша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. 4chsmu1 В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 0102_laughНаша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. 4chsmu1откад се то зове ћирилица? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 0102_laughНаша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. 4chsmu1 Ja sam ipak za to da se vratimo klinastom pismu i tako potvrdimo nase Indoevropske korene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 0102_laughНаша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. 4chsmu1откад се то зове ћирилица?Не разумем питање. Знам да йе оно са слике глагољица, и не мишљах на њу. Я сам за предкопитарску ћирилицу, ону койом писаху наши великани попут Орфелина, Венцловића, Његоша. В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 4chsmu1Наша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. :cheesy: Ja sam ipak za to da se vratimo klinastom pismu i tako potvrdimo nase Indoevropske korene. Нийе ми познато да Протоиндоевропљани писаху клинастим писмом. Нийе ли оно са Блискога истока? В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 4chsmu1Наша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. :cheesy: Ja sam ipak za to da se vratimo klinastom pismu i tako potvrdimo nase Indoevropske korene. не, не, колега - ја бих ипак да се вратимо у Рај где је средство комуникације поглед 4chsmu1 :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 4chsmu1Наша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. :cheesy: Ja sam ipak za to da se vratimo klinastom pismu i tako potvrdimo nase Indoevropske korene. Нийе ми познато да Протоиндоевропљани писаху клинастим писмом. Нийе ли оно са Блискога истока? Sumeri su pisali klinastim pismom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Септембар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 по Вуксану, најбоље да се вратимо на глагољицу, пошто су је два светитеља направили 4chsmu1Наша стара ћирилица. без латиничних слова, би била сасвим довољна. :cheesy:откад се то зове ћирилица?Не разумем питање. Знам да йе оно са слике глагољица, и не мишљах на њу. Я сам за предкопитарску ћирилицу, ону койом писаху наши великани попут Орфелина, Венцловића, Његоша. Pa i ti sam ne pises niti tom cirilicom, niti srpskim jezikom iz toga doba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 не, не, колега - ја бих ипак да се вратимо у Рај где је средство комуникације поглед 4chsmu1 :cheesy:Ма я сам за Европску унийу. То йе прави рай, лепши од онога библийскога. Мед и млеко теку по улицах. Тамо када посадиш коров ниче пшеница, сунце никада не залази. Чега лепшега има од Европе? :cheesy: В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 не, не, колега - ја бих ипак да се вратимо у Рај где је средство комуникације поглед 4chsmu1 :cheesy:Ма я сам за Европску унийу. То йе прави рай, лепши од онога библийскога. Мед и млеко теку по улицах. Тамо када посадиш коров ниче пшеница, сунце никада не залази. Чега лепшега има од Европе? :cheesy:какве везе има ЕУ са Вуковом реформом? 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 не, не, колега - ја бих ипак да се вратимо у Рај где је средство комуникације поглед 4chsmu1 :cheesy:Ма я сам за Европску унийу. То йе прави рай, лепши од онога библийскога. Мед и млеко теку по улицах. Тамо када посадиш коров ниче пшеница, сунце никада не залази. Чега лепшега има од Европе? :cheesy: Ima, ima kako nema. Sveto gangstersko carstvo moskovskih oligarha je zemlja obecana. Tamo se ljudi pretvaraju u svete cim kroce i vasceli dan se nasladjuju heruvimskim horovima svemocnih tajnih policija. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Pa i ti sam ne pises niti tom cirilicom, niti srpskim jezikom iz toga doba.Йес, па да ме протерайу и са овога форума. А и брже ми иде писање овако. В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 не, не, колега - ја бих ипак да се вратимо у Рај где је средство комуникације поглед 4chsmu1 :cheesy:Ма я сам за Европску унийу. То йе прави рай, лепши од онога библийскога. Мед и млеко теку по улицах. Тамо када посадиш коров ниче пшеница, сунце никада не залази. Чега лепшега има од Европе? 4chsmu1 Ima, ima kako nema. Sveto gangstersko carstvo moskovskih oligarha je zemlja obecana. Tamo se ljudi pretvaraju u svete cim kroce i vasceli dan se nasladjuju heruvimskim horovima svemocnih tajnih policija. 4chsmu1 а остатак је где је папа крочио, ту се топи асфалт после њега :cheesy: 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Pa i ti sam ne pises niti tom cirilicom, niti srpskim jezikom iz toga doba.Йес, па да ме протерайу и са овога форума. А и брже ми иде писање овако.нормално, кад нема ко да те чита, а кад нећеш да се потрудиш да причаш српским :cheesy:имамо подфоруме на енглеском и руском, не знам да ли си приметио 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Септембар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Pa i ti sam ne pises niti tom cirilicom, niti srpskim jezikom iz toga doba.Йес, па да ме протерайу и са овога форума. А и брже ми иде писање овако. Pusti vrdanje, kad tvrdis nesto, onda i dokazi da si poznavaoc tog jezika i te cirilice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука