Jump to content

Хрватски хелсиншки одбор: Подаци о Јасеновцу су језик мржње

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znam ja da oni to nece da priznaju i bas zbog toga to treba ponavljati. Pa necemo valjda mi svoje postupke upravljati prema onome sta oni hoce ili nece? Mi trebamo govoriti istinu, a to sta se njima svidja ili ne njihov je problem

бураз... у праву си.. (немој мислити да сам сад саркастичан)

Размислио сам то боље мало, и у праву си.. То ти и ја говорим.. само кажем да они то никада неће прихватити ма колико год да доказа имали (а и имамо их).

Сам Бог да им каже да су Срби, они би бацили анатему на Бога хахахахахахахах

Чудно је место овај Балкан...

Подели на овим сајтовима

бураз... у праву си.. (немој мислити да сам сад саркастичан)

Размислио сам то боље мало, и у праву си.. То ти и ја говорим.. само кажем да они то никада неће прихватити ма колико год да доказа имали (а и имамо их).

Сам Бог да им каже да су Срби, они би бацили анатему на Бога хахахахахахахах

Чудно је место овај Балкан...

Znam ja da nece priznati ali znam i da ih puno raduje kada im kazes da su pokatoliceni srbi. Zato, da bi se radovali, treba njima govoriti a svima ostalim da bi znali istinu. A jos vise ih obraduje kada im neko drugi, ne srbi, kaze da su srbi.

;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znam koliko je stradalo Srba ali Jevreja je ubijeno oko 25000 i oko 80000 roma e sad računajte da je oko 7 puta više Srba ubijeno i dođe se do računice. Prosto.

То сам знао још у основној школи.. Само ћу рећи, да је бројка жртава јако битна, али знате шта је још битније?

Начин на који су убијани и деца и жене и стари... То је безгранична мржња која нема премца..

Кад год прочитам о неком злочину згрозим се.. Узмите од Мирка Рапајића књиге, о усташама су...

Подели на овим сајтовима

Ja mogu samo da ponovim, u pristojnim zemljama negacioniste ili stavljaju u zatvor ili ignorisu kao budale, a u nekima eto oni se bore za zastitu ljudskih prava ... Razlikuje se od drzave do drzave, od naroda do naroda...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...