Кирил Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Znam ja da oni to nece da priznaju i bas zbog toga to treba ponavljati. Pa necemo valjda mi svoje postupke upravljati prema onome sta oni hoce ili nece? Mi trebamo govoriti istinu, a to sta se njima svidja ili ne njihov je problem бураз... у праву си.. (немој мислити да сам сад саркастичан) Размислио сам то боље мало, и у праву си.. То ти и ја говорим.. само кажем да они то никада неће прихватити ма колико год да доказа имали (а и имамо их). Сам Бог да им каже да су Срби, они би бацили анатему на Бога хахахахахахахах Чудно је место овај Балкан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 бураз... у праву си.. (немој мислити да сам сад саркастичан) Размислио сам то боље мало, и у праву си.. То ти и ја говорим.. само кажем да они то никада неће прихватити ма колико год да доказа имали (а и имамо их). Сам Бог да им каже да су Срби, они би бацили анатему на Бога хахахахахахахах Чудно је место овај Балкан... Znam ja da nece priznati ali znam i da ih puno raduje kada im kazes da su pokatoliceni srbi. Zato, da bi se radovali, treba njima govoriti a svima ostalim da bi znali istinu. A jos vise ih obraduje kada im neko drugi, ne srbi, kaze da su srbi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Ne znam koliko je stradalo Srba ali Jevreja je ubijeno oko 25000 i oko 80000 roma e sad računajte da je oko 7 puta više Srba ubijeno i dođe se do računice. Prosto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Ne znam koliko je stradalo Srba ali Jevreja je ubijeno oko 25000 i oko 80000 roma e sad računajte da je oko 7 puta više Srba ubijeno i dođe se do računice. Prosto. То сам знао још у основној школи.. Само ћу рећи, да је бројка жртава јако битна, али знате шта је још битније? Начин на који су убијани и деца и жене и стари... То је безгранична мржња која нема премца.. Кад год прочитам о неком злочину згрозим се.. Узмите од Мирка Рапајића књиге, о усташама су... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Ja mogu samo da ponovim, u pristojnim zemljama negacioniste ili stavljaju u zatvor ili ignorisu kao budale, a u nekima eto oni se bore za zastitu ljudskih prava ... Razlikuje se od drzave do drzave, od naroda do naroda... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука