Ел Нињо Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Упс, заборавих да сам прочитао да има на зеленом венцу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Реклама за крем, одлична. Срђане, тражи неки постотак. Има ли у Р.Српској, да и ми пробамо? Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 U prodavnici "kod Radise" To je samoposluga kod Slobodine raskrsnice Е, џаба сам ишла! Сва срећна што нађох Радишу, кад тамо, сав крем распродали. Јесам вала баксуз, а пређох толике километре због кило посног крема :'( Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Kako otac Ivan vidi post. (opet šala oče) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Моја жена је данас донела, не знам одакле и где је набавила, овај крем. Морам да признам да лепши крем нисам јео. Још ми се посебно допада што нема конзерванса и вештачке боје. Ако сте пробали или намеравате, јавите како вам се допада. E zbog ovoga mi je kao dijabetičaru teško da postim-i ne postim,mada sam imao nameru nije da nisam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 po meni med je najbolji prstgore Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 po meni med je najbolji prstgore koji si ti revnitelj brate mili. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 po meni med je najbolji prstgore ne smem ja ni med Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 A sto se ukusa tice, videcmo hoce li danas da se pojede, kada budem spremala posne palacinke?! Јели часна мати Попадијо јел часни отац Поп све смазао? Верујем да је све изео, изтаманисао само тако - сктоз наскроз хехехехехе pink panter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Од скоро се крем доставља на кућну адресу... malina :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 koji si ti revnitelj brate mili. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Од скоро се крем доставља на кућну адресу... Ајде? Одакле ти то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Ljudi, ja ne vidim sličicu, 'oću da riknem od radoznalosti koji je to krem "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 DankaM and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 E, sad kreće "pohod na Mjesec" "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука