Srdjan Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 http://www.amoretti.rs/ Natasa., obi-wan, Штрумпфета and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Где има да се купи? Ја га нисам нашао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 fenomenalan... kažu da je u fabrici na meru džabaleska-nešto tipa 3 kg 200din a još kad bi ga pravili sa glukozom mesto belog šećera inače,fabrika je vranjska pa verovatno pokrivaju jug više nego severni deo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 http://www.amoretti.rs/ Мислим да га тренутно има само у Врању. (и то ако си те среће да га пронађеш :'( ) А кремић је :cheesy2: . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Ја сам га купила у Био-шпајзу на Зеленом венцу. Улица Југ Богданова, на почетној станици аутобуса 67,68, ка Новом Београду. Чула сам од другарице да га има и у локалу на Калинић пијаци. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Код нас се посни кремић купује у цркви Светог Николе И укусан је, баш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Mi smo za 2 sedmice unazad umlatili vec 2 kila... 4chsmu1 Штрумпфета је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Мислим да га тренутно има само у Врању. (и то ако си те среће да га пронађеш :'( ) А кремић је :cheesy2: . Ma jok, ima `de oces, kod mene sam ga nas`o u jednoj totalno anonimnoj prodavnici... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Ma jok, ima `de oces, kod mene sam ga nas`o u jednoj totalno anonimnoj prodavnici... Изгледа да сам невиђени баксуз. Нисам пронашла ни у Нишу,ни у Врању (било,ал' нестало док си рекао кекс. :tornado:) :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Изгледа да сам невиђени баксуз. Нисам пронашла ни у Нишу,ни у Врању (било,ал' нестало док си рекао кекс. :tornado:) :bla: У Нишу имаш у цркви Светог Николе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 У Нишу имаш у цркви Светог Николе. Хвала,Таиса. :-* Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Da li je neko proverio satav,da li je krem stvarno posan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Da li je neko proverio satav,da li je krem stvarno posan? Naravno, proverili smo, postan je. Biljno ulje, sojino brasno, lesnik, kakao, i tako to... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 nemam ga sad ali sam 99 posto siguran da je posan aha,obi me preteko Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Ma jeste, cit`o ja deklaraciju, jer sam ga prvi put probao upravo u ovom postu, tj. sad smo ga prvi put nasli kod nas... Штрумпфета је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука