Jump to content

Аморети - посни какао крем са лешником

Препоручена порука

fenomenalan... kažu da je u fabrici na meru džabaleska-nešto tipa 3 kg 200din a još kad bi ga pravili sa glukozom mesto belog šećera

inače,fabrika je vranjska pa verovatno pokrivaju jug više nego severni deo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам га купила у Био-шпајзу на Зеленом венцу. Улица Југ Богданова, на почетној станици аутобуса 67,68, ка Новом Београду. Чула сам од другарице да га има и у локалу на Калинић пијаци.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Mi smo za 2 sedmice unazad umlatili vec 2 kila... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мислим да га тренутно има само у Врању. (и то ако си те среће да га пронађеш :'( )

А кремић је :cheesy2: .

Ma jok, ima `de oces, kod mene sam ga nas`o u jednoj totalno anonimnoj prodavnici...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ma jok, ima `de oces, kod mene sam ga nas`o u jednoj totalno anonimnoj prodavnici...

Изгледа да сам невиђени баксуз. :cmizdrenje:

Нисам пронашла ни у Нишу,ни у Врању (било,ал' нестало док си рекао кекс. :tornado:) :bla:

Подели на овим сајтовима

Da li je neko proverio satav,da li je krem stvarno posan?

Naravno, proverili smo, postan je.

Biljno ulje, sojino brasno, lesnik, kakao, i tako to...

Подели на овим сајтовима

Ma jeste, cit`o ja deklaraciju, jer sam ga prvi put probao upravo u ovom postu, tj. sad smo ga prvi put nasli kod nas...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...