Mironosica Написано Март 8, 2012 Пријави Подели Написано Март 8, 2012 stigli dinosaourusi !!!!!! kakav engleski sad ? Marti daj jos koju sliku !!!!!!! ( sa prozora ) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2012 stigli dinosaourusi !!!!!! kakav engleski sad ? Marti daj jos koju sliku !!!!!!! ( sa prozora ) i toj će bidne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2012 недеља, 18. мар 2012, 10:02 -> 16:28 Диносауруси у Свилајнцу Природњачки центар у Свилајнцу, који ће бити отворен у мају ове године, добио је 11 реплика диносауруса у природним величинама, које ће бити изложене у забавном „Дино парку“. У Природњачки центар у Свилајнцу, који ће бити отворен у мају, стигло је првих 11 од 20 реплика диносауруса, израђених у "Диносаурер парку" у Ребургу код Хановера, рекла је Танјугу представник за односе са јавношћу тог центра Ивана Тодоров. „Дино парк“ Тодоров је објаснила да су реплике диносауруса стигле у центар почетком марта и да су намењене забавном „Дино парку" који постоји у оквиру центра, као и скелети који ће бити смештени у изложбено-научном делу зграде. Одборници општине Свилајнац, на последњем заседању у овом сазиву, донели су одлуку о оснивању привредног друштва „Природњачки центар" и за вршиоца дужности директора именовали Ирену Дубравац, саопштила је Информативна служба општине. Заменик председника општине Предраг Милановић, рекао је Танјугу да ће Природњачки центар у Свилајнцу, чија је изградња почела прошле године 29. јуна, запошљавати 30 радника, углавном просветне струке. Вредност инвестиције је 5,5 милиона евра, које је обезбедила Европска инвестициона банка, за истраживање и развој у јавном сектору, којима располаже Министарство науке. Из презентације „Природњачког центра" Научно-образовни „Природњачки центар" у Свилајнцу, први је у Србији и на Балкану. Заузима површину од око 3.000 квадратних метара, а поред радионица и дела за научно истраживање, имаће изложбени простор у којем ће бити реплике диносауруса. Биће изложене најстарије врсте, од којих је најдрагоценија она од пре 245 милиона година у природној величини, оргинални фосили и приказ животињског света праисторије, речено је на представљању пројекта у јуну 2011. године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 18, 2012 Пријави Подели Написано Март 18, 2012 e sad jednu s" prozora ( doduse sad je mrak ) ,ali ujtru da se mi uverimo jel to sto pricaju tacno ! :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2012 Na fotki iza Dikijeve zadnjice malkec se vidi zgrada - tuj sam ja Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 18, 2012 Пријави Подели Написано Март 18, 2012 Na fotki iza Dikijeve zadnjice malkec se vidi zgrada - tuj sam ja veeeeeeeeruuuuujeeemmmmm nego da mi to vidimo ! :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2012 za sve neverne Tome , Tomice i Tomaide će padne neka fotka Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Ко стоји иза музеја диносауруса: http://www.vesti011.com/2012/04/kako-su-%C4%8Delnici-ds-a-u-svilajncu-napravili-muzej-dinosaurusa-video/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Još uvek fale sedla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Ova lujka je profesor cega? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Ко стоји иза музеја диносауруса: http://www.vesti011....osaurusa-video/ Ovaj je "vernik" sam za sebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука