Анастасија Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Спашавајући своје двоје деце од налета торнада, Стефани Декер (37) из Хенривила, у Индијани, је остала без ногу. Стефани је, желећи да заштити осмогодишњег сина и петогодишњи ћерку, децу покрила својим телом, када су челичне греде са куће пале на њу, сломиле јој седам ребара и прикљештиле обе ноге. "Две челичне греде су биле на мојим ногама, нисам могла да се померим", прича храбра жена, која се сада опоравља у болници. Док је торнадо дивљао, деца су, заштићена мајчиним телом, вриштала, плашећи се за њен живот."Мама не могу да живим без тебе, немој ми умрети, молим те", говорила су деца, која су торнадо преживела без физичких повреда, захваљујући пожртвованошћу њихове мајке. Када је опасност од торнада прошла, како није успео да сам уклони греде које су озбиљно повредиле његову мајку, осмогодишњи Доминик је потражио помоћ. За то време, Стефани је свој мобилни телефон искористила да сними видео поруку за свог супруга, пошто су телефонске линије ионако биле у прекиду, па помоћ није могла да позове. "Узела сам телефон и снимила видео за мог супруга, да му кажем како га волим, и њега и нашу децу", казала је Стефани. У међувремену, Доминик је успео да нађе комшије и, мада је изгледало да за храбру мајку нема спаса, извукли су Стефани из пакла."Умирем, морате ме спасити", говорила је жена док су је спасиоци извлачили из рушевина. Стефани је одведена у болницу, где јој је лева нога амуптирана изнад колена, а десна испод. У четвртак је чека још једна операција. Стефани се нада да ће успети да поново прохода захваљујући протези. Породична кућа Декерових је потпуно уништена."Све што смо градили девет месеци, уништено је за четири секуде", каже Стефанин супруг. У налету торнада у САД - у погинуло је 39 људи, а хиљаде су остале без крова над главом. У Алабами и Џорџији је погинула по једна особа, у Индијани њих 13, Кентакију 21, а Охају троје. Vesti online Мара, obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 majka hrabrost мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Храброст и нада никада не умире. Мајчинска љубав је вечна. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука