Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Један од најлепших филмова. Мени лично много значи. Погледајте, нећете се покајати. Milan Savic, Zayron, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 pogledali smo davno. lepo crtež i priča, priča je u stvari izmišljena ali je mnogo prašine digla kad je objavljena, zbog nje je nastao pravi pokret sađenja drveća. lezaics је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Прича је предивна. Заиста, како сејемо тако ћемо и жњети. lezaics and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Ево и једног феноменалног коментара са јутјуба: ''Чинило ми се да људи могу да буду једнако успешни као Бог у стварима које нису уништавање...'' Наравно да могу и то је и наше - људско назначење у овом свету. Пошто је Бог - Љубав и то она Покретачка, Стварајућа, Животна... и пошто смо ми по лику и подобију Божијем створени и као такви позвани од Бога на сарадњу и чак више од тога - понуђено нам је усиновљење... Због свега тога се кроз ову - дубоко хришћанску мисао - огледа и цела Спасењска логика Стварања и Суштине Живота на овоме свету. durlanski пре 5 месеци lezaics, vladons, Milan Savic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Велико хвала, господине Иване, што Сте поделили ово са нама. Прича је предивна. Баш сам тужан ових дана, прича ми је улила доста наде и утехе. Још једном, велико хвала. Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Sjajna prica za laku noc za nas veilke. I meni je veceras bas lepo pristao ovaj film. Hvala oce Ivane. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Svaka čast ,odlična priča... "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Hvala Vam o. Ivane. Odmah sam poslala link prijateljima... Sirimo dobre vibracije Душан Силни је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 http://youtu.be/yC69bCqjuG4 ne znam da li ste gledali ovaj? ovaj mi je još bolji. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ово је филм баш за мене. Ја сам, наиме из те бранше по занимању. Ми смо и на то позвани да из ничега ( за нас је то сеем), створимо нешто. Кад умремо, имамо наду да то није заувек, јер нас је Христос већ спасио. Међутим, ми Срби, и не смао ми, смо мајстори да од нечега створимо ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Hahaha, ja sam se ko dijete jedno vrijeme kad mi je bilo desetak godina zabavljao tim da sadim drvceta na jednom brdu iznad naše kuće. Ja ih zvao drvenim bebama, te žirove i sjemenke. A isto ovako, prvo sam ih topio u vodi, u tegli pa sadio, možda su neka izrasla, nisam provjeravao. A nikom nisam o tom nikad ništa pričao. Iako sam iz grada, gradsko dijete, sa asfalta, imao sam rođake koji su se tada bavili vrlo aktivno zemljoradnjom pa sam to od njih "odgledao" kako se šta sadi. Pa me to sađenje tako "furalo" i zaokupilo jednu dobu, takva priležitostna, prolazna dječija zabava. Nemate pojma kako se djeca znaju dosađivat, pa zato stalno samo izmišljaju šta bi novo radila, sva ljudska mladunčad su takva, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Divna prica!!!!Gledam je iznova i iznova... .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука