Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Желео бих да ми неко појасни како се пости код муслимана и који је смисао тог поста. Оно што сам читао јесте да муслимани не једуништа цео дан већ само увече. Добро, а шта се тада једе? Да ли иста храна као и иначе или само биљна? Енизе или било ко од браће муслимана може да постави мало текстова па да видимо шта и како... баш ме занима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 За време месеца поста код њих рамазана не једу и не пију ништа од изласка до заласка сунда чак не ни цигарете не конзумирају када зађе сунце једу све као и иначе,једу до изласка и тако у круг цео месец Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 За време месеца поста код њих рамазана не једу и не пију ништа од изласка до заласка сунда чак не ни цигарете не конзумирају када зађе сунце једу све као и иначе,једу до изласка и тако у круг цео месец Најгоре јесте када им пост падне у летњим месецима. Ем је врућина па је тешко без воде, ем ноћ кратко траје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука