Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Slika govori vise od hiljadu reci : Nemate ni[ta drugo osim plitkoumne propagande. ..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 U Grčkoj crtaju vodeće nemačke figure u nacističkim uniformama. Сваршетно ти иде политичка демагогија и реторија идеолошки окренутог момка. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Pomažu im? Pa neka im pomognu - neka izađu iz evra, neka vrate drahmu i demokratiju i regulisaće nešto. Демократија већ постоји. А те ваше либеларистичко идеолошке причице о томе како је Европа социјалистичка и та прича скидања са евра је крање патетична. Не треба да дозволе да курсеви дваес и кусур земаља шетају то је супер за економију и привреду. Demonstriraju prvenstveno za izlazak iz evra, ali bi ih bolelo ćoše, sve i da izađu iz unije skroz.A ova rečenična konstrukcija je lep prikaz propagandističke retorike. Čudi me da nisi napisao "što ne demonstrira za isčlanjenje i GLAD, KUGU, RAT I INTERGALAKTIČKI ASTEROID U AKROPOLJ?". И ми имамо демонстранте за разноразне ствари. Када грчка као земља буде желела то моћи ће да изабере опозицију на изборима. Нико им не брани. Pre neki dan je pred grčki parlament izašlo 80 - 100,000 ljudi i da nije bilo par hiljada policajaca oni bi linčovali sve u njemu. Ja se plašim old school revolucije u toj zemlji a vi i sovjetski komesari iz Brisela se i dalje ponašajte kao da je sve okej. Ignorišete na sopstvenu odgovornost. Опа идемо још реторике вози мишко. Опет ти кажем, и у србији изађе 10 000 људи и пали амбасаде. Јако је ружно што то користиш за своје идеолошке погледе. 100 иљада људи је ништа. Зато постоје избори. Ако је грчка воља да изађе из еу она може то да уради бирајући такву политичку опцију ИЗБОРНОМ већином која је у МНОГО ВИШЕ од 10'000 људи. Оно што оћу да ти кажем НЕ МОЖЕ 100 00 демонстранта да одлучи како ће да се води земља већ пар милиона гласача. Свако рађење ван гласачког тела ЈЕ НЕДЕМОКРАТСКО и ИЛЕГАЛНо. И јако је смешно оптуживати неког за не демократију а призивајући општи хаос јер ти се не свиђа политика Еу. А ја знам да ви анархисти не волите државу баш пуно па би све револуцијама, млаћењем и клањем. E pa ja taj cilj ne delim. Не дели га ни образ. Ал већина га дели уз поштовање према вама мањини да испољавате свој циљ и борбу за исти. то је демократија, видим тај појам ти није баш јасан :Р Ali sad... ja znam da bi naši voleli da vide da smo mi deo Evrope i šta već, ipak se dosta toga izdešavalo, ali... mislim... Ајде дај ми реалније решење од чланства у еу? реалније и квалитетније за србију. Ако кренеш да просипаш ону идеолоко политичко либертаријанску на граници са анархизмом причиу пре него што кренеш запитај се шта све треба да би то спровео у дело и колико је то могуће.. онако у СТВАРНОСТИ. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Juris,tebi je bas lepo danas Videcemo kako ce biti za nekoliko godina kada padnu EU maske. Reci ces tada eeeeeeee uuuuuu .......... neka ide http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 није лако кад си једини на овом форуму који брани ЕУ поредак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Juris,tebi je bas lepo danas Videcemo kako ce biti za nekoliko godina kada padnu EU maske. Reci ces tada eeeeeeee uuuuuu .......... neka ide И тад ће ми бити лепо. И теби ће бити лепо. Лепше него што би ти било без еу. А ако ми буде било ружно нећу ништа да кажем него ћу да се борим за своју политичку опцију тада. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 није лако кад си једини на овом форуму који брани ЕУ поредак Sve je to posledica masovne TV hipnoze. "Vise puta ponovljena laz pocinje da bude istina".Jos kada dolazi sa Zapada (kao komunizam i fasizam) i TV-a, efekat je poguban. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 није лако кад си једини на овом форуму који брани ЕУ поредак па и немам неку конкуренцију. Имам Дарка који се наложио на идеологију апсолутног капитализма и либертаризма. И имам вас који сте наложени на неки квази социјализам са примесама национализма и хришћанства. Тако да није баш ни тешко. У принципу екстремно ми је занимљиво како се слажете око питања еу иако сте тотално различите опције. И то два екстрема, то само говори да сам у праву и да је ова централна политика која вуче на капитализам сап римесама позитивизма у политичким одлукама најбоља опција. Са друге сране ја се и мало бавим политиком и правом европске уније и знам о чему се ту ради. Наравно бавим се пре времена.... али добро то ме чека у наредним годинама студирања. Sve je to posledica masovne TV hipnoze. "Vise puta ponovljena laz pocinje da bude istina".Jos kada dolazi sa Zapada i TV-a (kao komunizam i fasizam) efekat je poguban. Не сине, него последица образовања и знања. Пре ће бити да су ово ваше последице параноје деведесетих и комуњарског приступа решавању проблема које нам је остало укорењено да се и данас у вишесраначком систему скоро па види између њих тај симптом партијских ортака. Осташтине прошлости А мислим стварно је смешно да ми ти кажеш нешто о хипнози читаш оне микимаусе које мирољуб рекламира....... свашта.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Е мој ти... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Е мој ти... Какве везе ово има са еу. Ти несрећо баш немаш везе са тим шта је заправо еу? Ти појма немаш ни шта је зајгајст нити шта је Еу.... А и овај дуци је кретен упознао сам зајгастовце они су заправо социјалисти не капиталисти, и окупљају се реално праве акције, тако да је идиотски да се тврди тамо да они људи раде све испред компијутера. Смешни су и они и он. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlanaaa Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 0231_newspaper no coment. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Па када не желиш да слушаш до краја... Али тако сваки контраш размишља.... А ти си ми нека срећа. Не дај Боже да имам за пријатеља лика као што си ти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Не сине, него последица образовања и знања. Пре ће бити да су ово ваше последице параноје деведесетих и комуњарског приступа решавању проблема које нам је остало укорењено да се и данас у вишесраначком систему скоро па види између њих тај симптом партијских ортака. Осташтине прошлости А мислим стварно је смешно да ми ти кажеш нешто о хипнози читаш оне микимаусе које мирољуб рекламира....... свашта.. U pravu si,to je i posledica obrazovanja koje dolazi od tih europejaca.Oni te obrazuju po svom i ti mislis da si mnogo pametan i slobodan od iluzija a sam ne vidis da zivis u kavezu koji se polako zatvara. Svima je bilo bolje nekada nego sada.Imali su mnogo vise i ziveli su bolje.Ne kazem da je taj sistem dobar,daleko od toga,ali si tada makar znao da u tvojoj drzavi vlada jednoumlje i da nema politickih sloboda.A sada mislis da slobode ima a ne vidis da opet svi koji su na vlasti pricaju istu pricu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 па и немам неку конкуренцију. Имам Дарка који се наложио на идеологију апсолутног капитализма и либертаризма. И имам вас који сте наложени на неки квази социјализам са примесама национализма и хришћанства. Тако да није баш ни тешко. У принципу екстремно ми је занимљиво како се слажете око питања еу иако сте тотално различите опције. И то два екстрема, то само говори да сам у праву и да је ова централна политика која вуче на капитализам сап римесама позитивизма у политичким одлукама најбоља опција. Са друге сране ја се и мало бавим политиком и правом европске уније и знам о чему се ту ради. Наравно бавим се пре времена.... али добро то ме чека у наредним годинама студирања. Не сине, него последица образовања и знања. Пре ће бити да су ово ваше последице параноје деведесетих и комуњарског приступа решавању проблема које нам је остало укорењено да се и данас у вишесраначком систему скоро па види између њих тај симптом партијских ортака. Осташтине прошлости А мислим стварно је смешно да ми ти кажеш нешто о хипнози читаш оне микимаусе које мирољуб рекламира....... свашта.. У принципу постанеш аутистичан за егзактне аргументе, као да ти нико није ни одговорио, и тераш своју причу. И не само када се ради о ЕУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 http://vukajlija.com/kontras/66366 ма Ћаоооооооооо! :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука