Jump to content

Србији је вечерас додељен статус кандидата за чланство у Европској унији

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

2010. godina, poredsednik Srbije Tadic:

""Kosovo može i treba da učestvuje u multilateralnim i regionalnim forumima samo uz prisustvo predstavnika UNMIK-a, koji govori prvi, i sa pločicom na kojoj će pisati UNMIK-Kosovo ili lično ime učesnika", rekao je Tadić, i ocenio da je odbijanje političkih predstavnika Albanaca u Prištini da se na taj način pojavljuju na međunarodnoj sceni čin samoizolacije."

Link:

http://www.predsednik.rs/mwc/default.asp?c=303500&g=20100122143708&lng=lat&hs1=0

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

18. mart . 2010 godine

Gorepomenuti gospodin predsednik Tadic:

"Predsjednik Boris Tadic rekao je da Srbija nece odustati od insistiranja na principijelnom stavu da u radu medunarodnih foruma Pristina moze biti zastupljena iskljucivo u skladu sa Rezolucijom 1244 UN, odnosno kao UNMIK-Kosovo i da je nagovaranje ili ucjenjivanje Beograda da prihati kosovsku nezavisnost - "nemoguca misija"."

"Govoreci o evropskim integracijama, Tadic je naveo da je moguce da Srbija postane kandidat za clanstvo u EU krajem ove ili pocetkom iduce godine, ukoliko uslov okoncanja saradnje sa Haskim tribunalom do tada bude ispunjen. "

http://www.camo.ch/srbija_ne_priznaje_kosovo.htm

Dve lazi u jednom danu... malo li je...

Подели на овим сајтовима

Djelic.... 2011 godine...leto....

"Đelić: Kandidatura ili ostavka

Ako u decembru izostane status kandidata Srbije za članstvo u EU, vicepremijer Božidar Đelić podneće ostavku:

"Kako odgovoran čovek stojim iza svake svoje reči. Stav o ostavci sam izrazio i pre nego što je lociran (haški optuženik Ratko) Mladić. Siguran sam da će EK pozitivno oceniti stepen reformi koje su do sad sprovedene u Srbiji. Verujem da ćemo u decembru dobiti status kandidata", izjavio je Đelić, za Danas."

http://www.glaskragujevca.net/?p=8089

Подели на овим сајтовима

Opet tadic ....

Boris Tadić

Ili UNMIK-Kosovo ili ne dolazim

"Srbija prihvata učešće prištinskih vlasti na regionalnim skupovima samo pod imenom 'Kosovo-UNMIK'. To je preduslov da Srbija na jednom takvom forumu učestvuje."

Link

http://istinomer.rs/izjava/ili-unmik-kosovo-ili-ne-dolazim/

Подели на овим сајтовима

Tadic....

Srbija niti na implicitan, niti eksplicitan način neće priznati nezavisnost Kosova bilo svojim odlukama, bilo učešćima na regionalnim forumima i susretima.

Novi Sad, 14. mart 2010. godine

Подели на овим сајтовима

Tadic....

Srbija niti na implicitan, niti eksplicitan način neće priznati nezavisnost Kosova bilo svojim odlukama, bilo učešćima na regionalnim forumima i susretima.

Novi Sad, 14. mart 2010. godine

И то сви заборавили... Као да смо у 1984-ој, оној орвеловској....

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Пошто ниси прочитао статут Војводине,историја ти ништа не говори,не пратиш озбиљне медије и ауторе-не вреди ти ништа појашњавати.

У Србији нема озбиљних медија. Печат тешко да је озбиљан медиј.

Важно да је теби лепо,то ми је драго.

И мени за тебе.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Пошто ниси прочитао статут Војводине,

Иначе прочитао сам статут војводине али ти ниси прочитао једну ствар везану у праву која се зове Хијеархија правних акта. Статут је слабији правни акт од устава, снагу за одвајање може дати једино устав или међународни уговор у складу и са снагом устава.

Например Косову је за проглашење једеностране незавиности дао међународни уговор који је потписао Милошевић после рата, зато је и проглашење незавиности од стране њих потпуно легално пред међународним судом правде јер тај уговор једино обавезује уједињене нације у целини да не признају Косово као државу док је сама Србија не призна. Другим речима Косово док Србија то не одлучи не може да буде потпуна држава.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Например Косову је за проглашење једеностране незавиности дао међународни уговор који је потписао Милошевић после рата, зато је и проглашење незавиности од стране њих потпуно легално пред међународним судом правде јер тај уговор једино обавезује уједињене нације у целини да не признају Косово као државу док је сама Србија не призна. Другим речима Косово док Србија то не одлучи не може да буде потпуна држава.

E nije nego zato sto navodno nezavisnost nije proglasila njihova skupstina [wtf?] nego ljudi koji su se nazivali predstavnicima naroda Kosova[!?]. Rezolucija 1244 ne primorava UN da ne priznaju Kosovo [ne znam odakle ti ta glupost, svejedno ih je 88 priznalo] vec se u njoj jasno stavlja do znanja da je Kosovo deo [tada] Jugoslavije. Pogledaj clan 10 kada prica o duznostima medjunarodnog prisustva na Kosovu:

• Authorizes the Secretary-General, with the assistance of relevant international organizations, to establish an international civil presence in Kosovo in order to provide an interim administration for Kosovo under which the people of Kosovo can enjoy substantial autonomy within the Federal Republic of Yugoslavia, and which will provide transitional administration while establishing and overseeing the development of provisional democratic self-governing institutions to ensure conditions for a peaceful and normal life for all inhabitants of Kosovo;

Ali ta drzava je stvorena iskljucivo ovom ili onom vrstom nasilja.

I da, hteo bih da ti kazem da si ideoloski pristrasan tip koji saceka da vide sta ce forumske patriJote da kazu i onda zauzme dijametralno suprotan stav.

Подели на овим сајтовима

Djelic.... 2011 godine...leto....

"Đelić: Kandidatura ili ostavka

Ako u decembru izostane status kandidata Srbije za članstvo u EU, vicepremijer Božidar Đelić podneće ostavku:

"Kako odgovoran čovek stojim iza svake svoje reči. Stav o ostavci sam izrazio i pre nego što je lociran (haški optuženik Ratko) Mladić. Siguran sam da će EK pozitivno oceniti stepen reformi koje su do sad sprovedene u Srbiji. Verujem da ćemo u decembru dobiti status kandidata", izjavio je Đelić, za Danas."

http://www.glaskragujevca.net/?p=8089

http://www.rts.rs/pa...eo+ostavku.html

Подели на овим сајтовима

Иначе прочитао сам статут војводине али ти ниси прочитао једну ствар везану у праву која се зове Хијеархија правних акта. Статут је слабији правни акт од устава, снагу за одвајање може дати једино устав или међународни уговор у складу и са снагом устава.

Нити си прочитао Статут Војводине, нити си читао Устав. Да јеси, и да си знао како уопште треба да читаш, знао би да је Статут неуставан још од самог свог почетка, јер код нас једино устави и резолуције имају преамбуле. А да не причам о прерогативима државности у том статуту, и о проблематичним терминима који се користе да означавају поједине појмове. Дакле, отворено лажеш, поред тога што не знаш.

Хајд ми наведи тај уговор који Милошевић постписао, а на основу ког су они донели декларацију о независности, и члан тог уговора који Косову даје ту независност? Опет причаш о стварима о којима појма немаш. Причаш и о резолуцији у којој експлицитно пише да је Косово део СРЈ (тадашње) под међународном управом (привременом) УН.

Како је Србија сукцесор СРЈ према споразуму о раздвајању са Црном Гором, важење те резолуције (1244) се сада односи на Србију, што је до сада више пута и потврђено.

Или ми наведи конкретне примере, позивајући се на конкретне чланове, уговоре, резолуције, и образлажући КОНКРЕТНО шта то у њима потврђује ово што си овде изнео, а што доказује да нисам у праву, када већ овде причаш о нечему.

Ово не пишем више због тебе, него већ почињеш отворено да лажеш и да саблажњаваш друге, којима ово није струка.

И не брукај се више, стварно постаје дегутантно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

zakoni fizike nemaju uticaja na junake crtanih filmova :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...