RYLAH Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Апсолутна ћорава предикција и одна ми причаш како сам ЈА тај који треба да проверава информацији, игноришући проблем грчког дуга и окретајући га ка ономе што НИЈЕ извор његовог проблема. Са друге стране причајући о исланду који уопште није нешто економски успешan. Италија рецимо не заостаје пуно за њим. Једино што исланд има веће од италије је тренутни раст. Али зато италија има мању инфлацију исти гдп пер капита и већи номинални гдп. Ако знаш боље од водећих американских фирми које се баве предвиђањима, а које предвиђају исто ово што сам ја теби написао, онда опрости. А ово остало је небитно, нећу више, после се увек кајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 poredjenje Srbija u EU, bi bilo ko kad bi uzo sad malog crnca iz savane i teleportovo ga onako gologuzog na severni pol, ili eskime u pustinju Gobi, i to je samo sto se tice propisa... pod uslovom da nam resetuju pamcenje ili da smo pali s Marsa pa ne znamo sta se sve desavalo u daljoj i blizoj proslosti pa cak i sadasnjosti, cudi me stvarno kako neki ne mogu da shvate tako prostu stvar, ili su glupi ili su naivno dobri- bice da je ovo drugo al sva sreca pa do toga nece ni doci, moze al kad budu uslovi za tako nesto. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Kakva bolest, Boze me prosti... ... http://www.blic.rs/Vesti/Politika/310237/Demokrate-proslavile-kandidaturu-sa-trubacima-Tadic-zaigrao-kolo "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Kakva bolest, Boze me prosti... ... http://www.blic.rs/V...ic-zaigrao-kolo Оу јеа! То прецедниче! Ајмо десет евра певаљки у деколте и још десет трубачу на знојаво чело! Јеа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Три пољупца хоћу ја... :*** Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Kakva bolest, Boze me prosti... ... http://www.blic.rs/V...ic-zaigrao-kolo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Ma nisu "zapadne sile" protiv nas... Tu se svrstavaju svi sa svima i svi protiv svih, zavisno od dugorocnih ciljeva i kratkorocnih prilika... Nemoj misliti da Englezi vole Francuze vise nego nas ili Francuzi da vole Nemce vise nego nas...Jednostavno svi guraju struju koja im se u datom momentu uklapa bolje u njihove ciljeve i to pre svega ekonomske...Tako je i u vezi Kosova... Ako im mi (bilo EU ili SAD ili Rusiji) ponudimo nesto sto im Albanci ne nude, mozda ga i sacuvamo, otkud znam. Pa komparacija sa RS ti je jasan primer. Kosovo moze da se odcepi a RS ne moze??? Kosovari se bore za slobodu a Srbi u Bosni su "separatisti". Dakle, kako im kad odgovara, tako i sude... Medjutim, ne mislim da cemo se neulaskom u EU spasiti tih uticaja, zavera i manipulacija... Dok mi dodjemo do EU, vrlo je moguce da ona nece ni postojati. Sto se tice ovih drugih stvari, ne umem da ti odgovorim. Znam samo da Englezi nemaju sta da se bune zbog indijaca ako znamo da su 30. miliona istih tih Indijaca sto poubijali fizicki sto gladju za vreme kolonijalizacije. To su sve pravdali Darvinovom teorijom evolucije. Cak su i pomoc u hrani delili na osnovu zdravstvenog kartona jer su smatrali da samo oni fizicki superiorniji treba da prezive glad!!! Sto se sada cude "otkud Indijci u Engleskoj" ili otkud "Alzirci u Francuskoj" A sta bi oni? Da im Indijac pravi programe za deset puta manju vrednost od Engleza, da im bude stalno dostupan, ali da se ne razmnozava, da ne donosi svoju kulturu ili na bilo koji nacin "skrnavi" njihovu svetu teritoriju. Ne ide to tako a i ne treba da ide, ako mene pitas... Nego, da ne sirimo pricu... Nase je da se trudimo koliko znamo i kako umemo da ostanemo i opstanemo, a sta ce zaista biti nikada se ne zna jer ipak "na pocetku bese Bog..." Па ја стварно не знам шта су то Шиптари имали да понеду њима, да би се одлучили да бомбардују једну земљу у сред Европе, на крају ХХ века... То никако да укачим... И јесте, апсолутно се слажем да су односи ствар љубави, мали увек дођу само за поткусуривање, али опет просто је чињеница да кад год је Русији било добро, ни нама није било много лоше... Мислите ли да би дошло тако лако до бомбардовања да је Русија била толико јака као данас? Не мислим да би Руси заиста гурнули свет у апокалипсу због било кога осим себе, али НАТО би са данашњом Русијом у оно време, морао да рачуна да ће неки њихов интерес, у некој малој земљи која жељно пружа руке западу да је избави из Руске доминације, бити угрожен каубојштином на Балкану... И то не мора да има везе с љубављу, просто се руски интереси мноооого чешће поклапају са нашим него западни... А што се тиче тога да сироти вековима тлачени робови империјалистичких крвавих машинерија, узвраћају ударац, наравно има ту и правде и смисла и свеха. Само, нажалост, колико год ми било драго што једни Енглези, Немци и екипа морају да стрепе од будуће навале трећег света пред њихова врата, оног истог ког и даље исисавају, са пропашћу тих, такође и наших крволока, много пре ћемо да пропаднемо и ми. Јер колико год било нездраво окружење европских надмених силеџија, много је опасније када будемо једна од пар капи хришћанских боја у зеленом мору... Да напоменем, за сваки случај, тиме не кажем да је ико мање вредан и гори и од кога, само просто је историјска правилност да сусрети цивилизација увек резултују уздизањем једне и пропашћу друге. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Главни одбор ДС или ЛДП-а? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Главни одбор ДС или ЛДП-а? Зар не примећујеш госпођицу Триван? Прва с леве 0403_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Три пољупца хоћу ја... :*** Мора да се Ђелић пали на Јоргованку када је овако скочио да је љуби. :wub: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Зар не примећујеш госпођицу Триван? Прва с леве 0403_feel Види, стварно...нисам је препознао...пролепшала се нешто. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Ovo sa Đelićem i čestitanjem je strašno, smešno i tužno, sve u isto vreme. Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Главни одбор ДС или ЛДП-а? vecina politicara na planeti, a svi redom kod nas (mozda ima koji izuzetak) mogo sam da stavim i gif sa zombijima, slicno je, al ipak nekako karakteristikama vise odgovaraju hellraiser dzudzabajcima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Види, стварно...нисам је препознао...пролепшала се нешто. Па ти ко Веља, не препознајеш госпођице http://www.youtube.com/watch?v=aPUgvI8QIFU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Мора да се Ђелић пали на Јоргованку када је овако скочио да је љуби. :wub: У једном тренутку сам помислио да ће пасти преко ње Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука