obi-wan Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Рационалан став ... cesto se pokaze kao pogresan u stvarnosti... jer stvarnost (99%) nije ni blizu ogranicena samo na racionalno, bas naprotiv... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Iuris knjiski moljac iliti bookworm hehe Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sashar74 Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Kod mene pod krevetom stoji, fino smotana ogromna Američka zastava. U slučaju okupacije da je okačim na kuću, da mi i ovo ne zapale. Malo sam se izgleda pešao. Sad moram dati 20 eura za zastavu EU RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Jedina dobra stvar je ta sto ce sada drzava ozbiljno da se obracuna sa klero-fasistickim organizacijama u Srbiji А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Сваком ко страствено жели улазак у ЕУ и противнике тога посредно или непосредно етикетира као незналице, глупане и ретарде, од свег срца и душе желим да прво он на својој кожи и у својој кући, осети и доживи сав тај страствено очекивани финансијско - економски бољитак и свеопшти процват и просперитет, као и све остале бенефиције које по његовом мишљењу иду уз улазак у ЕУ. Ja не етикетирам Игњата и осталу екипу као незналице зато што не желе у Еу већ што немају појма шта они заправо неће. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ali ispran vam je mozak, ali niste u pravu, ali ali ali to ima mnoge prednosti! Ali podela ovoga na ovo i definicija ovoga! Ali viđenje ovoga od strane Ovoga, ali to što pričate nije tačno ali ali ali izolacija ali moje viđenje nema pravu konkurenciju, ali ali nema alternative, ali ali ali... Па кад мора да вам објашњавам ко што креационистима мора се објашњва основ еволуције тако вама мора основ економије. Предности тржишта конкунреције итд. Па решавање мана тржишта (што либертаријанци не спомињу никад а то је мана слободног тржишта и недостаци слободног тржишта) Итд .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ja не етикетирам Игњата и осталу екипу као незналице зато што не желе у Еу већ што немају појма шта они заправо неће. О, научи нас, премудри, ти, који си изнад сваке чињенице, истине и доказа на овоме свету! Ти, коме ниједно знање овога света не може ништа, јер му није дорасло! Ти, ради кога се у тренутку мењају науке, јер му нису дорасле! Ти, који знаш све о апсолутно свему, научи нас, како не бисмо лутали ходницима нашег незнања и затуцаности! Manolis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Čestitamo Srbiji. Хвала! И ако је овде гласнија група која је против, проверено знамо да има још људи који се радују овом избору. И вама желимо исто пошто смо међусобно економски партнери. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Хвала! И ако је овде гласнија група која је против, проверено знамо да има још људи који се радују овом избору. И вама желимо исто пошто смо међусобно економски партнери. Ма ми смо боранија,какви економски партнери. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 ево га Божидар Ђелић код Ивана Ивановића Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Онако уопштено... Довде докле смо стигли, а то је ивица егзистенцијалног амбиса, довели су на нас управо ти "економски стручњаци" који, наравно, све њихове подмукле планиране потезе, инструисане од стране неких држава, економског и сваког другог руинирања земље, сваљују на Милошевића. Одговор достојан презира и гађења...као да са њим у исту трубу нису дували безброј пута, као да не потичу из истог комунистичког миљеа и не служе, само преобучени у друго рухо, истим људима, као да немају никакву одговорност за оно што су урадили у протеклих 11 година и као да нису докрајчили све што се може докрајчити у наставку процеса уништавња Србије и Срба...али, најлакше је игнорисати и не видети шта се дешава око тебе...тако ради онај коме је добро под овом влашћу...а обичан човек зна какви су то ликови. Potpuno se slazem. Skoro identicna ekipa "experata" ih je savetovala. Iskreno, ne verujem da je ikome dobro "pod ovom vlascu" osim onima koji su i sami direktno ili indirektno "na vlasti". Medjutim, za razliku od tebe, ja verujem da bi nam priblizavanje EU upravo pomoglo da se koliko-toliko razracunamo sa ovim krvopijama koje trpimo decenijama... Сваком ко страствено жели улазак у ЕУ и противнике тога посредно или непосредно етикетира као незналице, глупане и ретарде, од свег срца и душе желим да прво он на својој кожи и у својој кући, осети и доживи сав тај страствено очекивани финансијско - економски бољитак и свеопшти процват и просперитет, као и све остале бенефиције које по његовом мишљењу иду уз улазак у ЕУ. Mislim da fanatizam nikada nije dobar bez obzira koliko ideja iza koje se krije bila dobra. Ne valja donositi odluke "vruce glave" jer se tada najvise gresi... Ipak, posto mi se cini da si ti dosta radikalno protiv EU, mogao bi nam, ako te ne mrzi, napisati neke konkretnije razloge. Sta mislis da bi Srbija izgubila ulaskom u EU, mislim uopsteno, ne samo ekonomski? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Овако лепше звучи. Као када трговачког путника назовеш "менаџер продаје", или референта за набавку назовеш "аквизитер", или када полуписменог корисног идиота назовеш "експерт", а оног који је завршио Мегатренд "кадар". Ја тебе сердаре, ти мене војводо. katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Pogledajte sta sam upravo dobila od prijatelja na mail.... Оригинал фалсификата илити окрени-обрни све ће то народ позлатити... "Српски народ постаће члан велике Европске породице. Србија неће више бити монета за поткусуривање рачуна између великих сила. Нестаће страха од нових ратова, а народ ће се посветити подизању свог и општег благостања, уз подршку уједињене Европе. Рад ће постати једина и уистини права вредност. Духовна народна блага, вера, породица, све културне творевине, приватна својина - прави покретач напретка - биће заштићени и обезбеђени. Отпочеће нам бољи живот. Из крви најбољих синова Европе, нићи ће и за Србију ново доба, доба мира и народног благостања." Немачки пропагандни плакат из ратне 1944. године https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 И после кажу да Немачка није главна у ЕУ. Ми грађани Србије смо обична јефтина (можда и најјефтинија) радна снага. Срамно на шта су Срби и Српкиње спали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Potpuno se slazem. Skoro identicna ekipa "experata" ih je savetovala. Iskreno, ne verujem da je ikome dobro "pod ovom vlascu" osim onima koji su i sami direktno ili indirektno "na vlasti". Medjutim, za razliku od tebe, ja verujem da bi nam priblizavanje EU upravo pomoglo da se koliko-toliko razracunamo sa ovim krvopijama koje trpimo decenijama... Mislim da fanatizam nikada nije dobar bez obzira koliko ideja iza koje se krije bila dobra. Ne valja donositi odluke "vruce glave" jer se tada najvise gresi... Ipak, posto mi se cini da si ti dosta radikalno protiv EU, mogao bi nam, ako te ne mrzi, napisati neke konkretnije razloge. Sta mislis da bi Srbija izgubila ulaskom u EU, mislim uopsteno, ne samo ekonomski? Назови то како год хоћеш, драга сестро, па и фанатизмом...твоја воља.Ако је фанатизам пожелети некоме да он први осети оно што сматра апсолутно исправним и јединим решењем, онда сам фанатик...и то апсолутни! Писао сам сто пута на ову тему...извини, али заиста немам снаге по сто први пут да пишем.Свако ко иоле познаје свеукупно ужасно стање у земљи (као и међународну економско - политичку слику света барем у периоду после другог рата до сада) које није почело јуче већ одавно, као и узрочнике истог, са барем мало поштења у процени поменутог, биће му све јасно...а када тек провири у свој џеп и запита се зашто је он све празнији, док истовремено све поскупљује а он све више црнчи на послу који му, као и све већем и већем броју људи, виси над главом као апсолутно неизвестан ...тек тада ће му бити све јасно. Поздрав! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука