Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Valjda tako nešto. Ma balkanski tripovi, ovi ih blokiraju da uđu u EU i NATO zbog imena, a ovi u inat grade statuu Aleksandra Makedonskog u Skoplju. Ludnica! Ракија ракија за све је крива ракијааа Него нисам чуо твој став јел си за еу ил против? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Албанци који су трепли терор милошевићевог режима. Нису сви албанци териристи, а милошевић их је све малтретирао. Сигурно да неки руси воле србију и обрнуто али сумњам да је то јавно мњење. играм једну игру коју играју земље источне европе руси нису никад баш пријатељски расположени према нама србима. Јес немају... никаквог.. уопште добри су у души зато нам помажу. Јел сам ти реко ТИТО не сфрј. Сфрј је почела да пада под руски утицај зато су и помагали сепаратизам. Хмм добровољци или плаћеници? На косову су сигурно били у већини ПЛАЋЕНИЦИ. Па не помажу нам, то је поента. Нису сви били терористи али су безмало сви били сепаратисти и безмало сви су подржавали теросристе. Малтретирао их? Из чиста мира? И то је оправдање за агресију без одобрења савета безбедности? Не верујем да то желиш да кажеш... Требало је да их попакује у бусеве и преко границе као што су Бугари урадили са Турцима. Све и д асу били плаћеници а што није било Француских, Шпанских, Шкотских, Индијанских плаћеника, м? Да закључим, ја нисам начелно против уласка у ЕУ, само се плашим да ће бити већа дара него мера. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ма није проблем у самом улажењу у ЕУ, него у прављењу религије од тога. Што онда води у диктатуру ових наших, по менталитету и даље деспотских, политичара (који нормално налазе оправдање у подршци оних које слушају и којима наравно одговара да их слушају) зарад тог светог циља и пристајања на буквално све. И тако се губи сва добит која се остварује на другим плановима уласка. Али мора тако кад смо ми луд народ. Znas kako ja mislim... Da nema EU, oni bi "pravili religiju" od necega drugog. Ljudi su pratili i slusali isto tako i Milosevica koji je "pravio religiju" od protivljenja i EU i svetu...Cilj politicara je pre svega da se odrze na vlasti. Zato ce oni upotrebiti bilo sta "kao religiju" ako vide da to ima prolaz i donosi glasove... Dakle, slazem se sa tvojim komentarom, ali ipak mislim da to nije dovoljan argument "protiv ulaska u EU" Sto se tice aktuelne vlasti u Srbiji, ruku na srce, mislim da su oni (svesno ili nesvesno) vise narodu ogadili ulazak u EU nego suprotno... Svaki put kad treba da opravdaju neku prevaru, vicu kako je to "zbog ulaska u EU". Po meni, ulazak u EU bi (zbog razloga koje sam pre navela) isao bas na stetu sadasnjih politicara. Usudicu se da odem i korak dalje pa pomislim da su mozda bas zbog toga u narodu i zasejali tu averziju prema EU... Razmisli samo, sta bi ti kao gradjanin dobio a sta izgubi ulaskom u EU, a sta bi dobio/izgubio neki politicar? Pricamo naravno o sadasnjoj Srbiji... Svakako, ukoliko se promenimo i krenemo putem ekonomskog oporavka, onda cemo nanovo praviti cost/benefit analizu, sa novih pozicija https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ракија ракија за све је крива ракијааа Него нисам чуо твој став јел си за еу ил против? Za - fizički se nalazimo u Evropi, koja je interesna sfera EU, i jedini način da opstanemo je da se prilagodimo realnosti. Mi smo mala država koju niko ništa ne pita i mi ne možemo da budemo neutralni, niti da stupamo u saveze sa državama koje su 1500 km daleko i koje nemaju praktično nikakav uticaj na naše okruženje (o tzv. 'nesvrstanima' i da ne pričamo). Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Za - fizički se nalazimo u Evropi, koja je interesna sfera EU, i jedini način da opstanemo je da se prilagodimo realnosti. Mi smo mala država koju niko ništa ne pita i mi ne možemo da budemo neutralni, niti da stupamo u saveze sa državama koje su 1500 km daleko i koje nemaju praktično nikakav uticaj na naše okruženje (o tzv. 'nesvrstanima' i da ne pričamo). Рационалан став oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Znas kako ja mislim... Da nema EU, oni bi "pravili religiju" od necega drugog. Ljudi su pratili i slusali isto tako i Milosevica koji je "pravio religiju" od protivljenja i EU i svetu...Cilj politicara je pre svega da se odrze na vlasti. Zato ce oni upotrebiti bilo sta "kao religiju" ako vide da to ima prolaz i donosi glasove... Dakle, slazem se sa tvojim komentarom, ali ipak mislim da to nije dovoljan argument "protiv ulaska u EU" Sto se tice aktuelne vlasti u Srbiji, ruku na srce, mislim da su oni (svesno ili nesvesno) vise narodu ogadili ulazak u EU nego suprotno... Svaki put kad treba da opravdaju neku prevaru, vicu kako je to "zbog ulaska u EU". Po meni, ulazak u EU bi (zbog razloga koje sam pre navela) isao bas na stetu sadasnjih politicara. Usudicu se da odem i korak dalje pa pomislim da su mozda bas zbog toga u narodu i zasejali tu averziju prema EU... Razmisli samo, sta bi ti kao gradjanin dobio a sta izgubi ulaskom u EU, a sta bi dobio/izgubio neki politicar? Pricamo naravno o sadasnjoj Srbiji... Svakako, ukoliko se promenimo i krenemo putem ekonomskog oporavka, onda cemo nanovo praviti cost/benefit analizu, sa novih pozicija Поента је само у томе корист/ штета... Ја се само плашим да оваква Европа није отворена за оне који су друга лига... Али не знам, нисам економски стручњак, а то се своди на такве анализе... Углавном, шта ако ибуде на крају постављен услов да признамо КиМ... Иначе ми смо народ који је направио историјску грешку кад год је могао да је направи. А понекад и када није. Упао сам у такав налет песимизма и гађења према свима, да морам да одморим мало. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Поента је само у томе корист/ штета... Ја се само плашим да оваква Европа није отворена за оне који су друга лига... Али не знам, нисам економски стручњак, а то се своди на такве анализе... Углавном, шта ако ибуде на крају постављен услов да признамо КиМ... Иначе ми смо народ који је направио историјску грешку кад год је могао да је направи. А понекад и када није. Упао сам у такав налет песимизма и гађења према свима, да морам да одморим мало. Ma nece oni nas primiti u EU zato sto nas vole vec zato sto u tome vide odredjeni interes: novo trziste, jeftinija radna snaga, mogucnosti za investicije i sl. Verujem da cemo mi i u EU, sto neko pre rece, i dalje imati gori standard od Nemaca, Francuza ili Austrijanaca, ali isto tako verujem da ce biti malo bolji standard, malo manja nezaposlenost i malo vise mogucnosti nego sto je sada... Sto se tice Kosova, kao sto rekoh... Mi uvek mozemo odustati ili izaci iz EU ako procenimo da imamo bolju opciju... I nemoj da mi se "pesimistishesh" tuda, kazu ovi iz EU da to nije dobro za ten https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Онако уопштено... Довде докле смо стигли, а то је ивица егзистенцијалног амбиса, довели су на нас управо ти "економски стручњаци" који, наравно, све њихове подмукле планиране потезе, инструисане од стране неких држава, економског и сваког другог руинирања земље, сваљују на Милошевића. Одговор достојан презира и гађења...као да са њим у исту трубу нису дували безброј пута, као да не потичу из истог комунистичког миљеа и не служе, само преобучени у друго рухо, истим људима, као да немају никакву одговорност за оно што су урадили у протеклих 11 година и као да нису докрајчили све што се може докрајчити у наставку процеса уништавња Србије и Срба...али, најлакше је игнорисати и не видети шта се дешава око тебе...тако ради онај коме је добро под овом влашћу...а обичан човек зна какви су то ликови. Сваком ко страствено жели улазак у ЕУ и противнике тога посредно или непосредно етикетира као незналице, глупане и ретарде, од свег срца и душе желим да прво он на својој кожи и у својој кући, осети и доживи сав тај страствено очекивани финансијско - економски бољитак и свеопшти процват и просперитет, као и све остале бенефиције које по његовом мишљењу иду уз улазак у ЕУ. DYNABLASTER, Константин Чокић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Сваком ко страствено жели улазак у ЕУ и противнике тога посредно или непосредно етикетира као незналице, глупане и ретарде, од свег срца и душе желим да прво он на својој кожи и у својој кући, осети и доживи сав тај страствено очекивани финансијско - економски бољитак и свеопшти процват и просперитет, као и све остале бенефиције које по његовом мишљењу иду уз улазак у ЕУ. Ali ispran vam je mozak, ali niste u pravu, ali ali ali to ima mnoge prednosti! Ali podela ovoga na ovo i definicija ovoga! Ali viđenje ovoga od strane Ovoga, ali to što pričate nije tačno ali ali ali izolacija ali moje viđenje nema pravu konkurenciju, ali ali nema alternative, ali ali ali... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Čestitamo Srbiji. Млађони је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Čestitamo Srbiji. Нема пуно разлога за то.Видећеш и сам кад Босна буде морала да легализује геј бракове,како је Унија дивна ствар ...бића вама ко и нама 1327_womens Мало се шалим Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Нема пуно разлога за то.Видећеш и сам кад Босна буде морала да легализује геј бракове,како је Унија дивна ствар 1327_womens Ah, nije to ništa, Češka je legalizovala i ženske biskupke pa i to da dvije ženske biskupke mogu da žive u lesbian-biskupskom braku. :rolleyes: 1319_womens Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ah, nije to ništa, Češka je legalizovala i ženske biskupke pa i to da dvije ženske biskupke mogu da žive u lesbian-biskupskom braku. :rolleyes: 1319_womens Лудилооооооооооооооооо aman ...одох да слушам mocart Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Почиње виц: "Венчали се Мујо и Хасо..." girl_jumping Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 ljudi nema brige, osim ako ne udjemo sutra u EU, prvo mi da sredimo stanje(da ne kazem nesto drugo) u drzavi pa onda uopste nije bitno dal cemo uci u EU ili ne, ili cemo da se dovedemo u red ili cemo postati robovi, trece opcije nema Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука