Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Дуци је легенда... Човек је својим делима још док је играо у репрезентацији доказао ко је и шта је. Да ал за Баскет. За то га и ценим. али оно човек сад фура неке анти капиталистичке приче неки социјализам анархизам оно на граници са најлуђим теоретичарима завере. Није он мајкл мур он је дејвид ајк ако ме разумеш.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 И са моје стране ти желим свако добро и успех у даљој каријери хахахаха :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 И са моје стране ти желим свако добро и успех у даљој каријери хахахаха :* Са обзиром да ми је циљ да се бавим кривичним правом боље за вас да будем успешан. :* такође oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Пример су Македонија и Турска, које чини ми се да нису мрднуле даље од статуса кандидата од 2005. године кад су га стекле. Tačno za Makedoniju, a Turska je postala kandidat još 1999 god. Te dve zemlje su karakteristični slučajevi (Turska je muslimanska zemlja sa populacijom skoro kao Nemačka i najvećim delom teritorije van Evrope, a Makedoniju blokira Grčka zbog imena; prijem Turske je najkontroverznije pitanje u EU, jer zemlje poput Francuske i Austrije ne žele da je vide ni po koju cenu u EU ). Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Tačno za Makedoniju, a Turska je postala kandidat još 1999 god. Te dve zemlje su karakteristični slučajevi (Turska je muslimanska zemlja sa populacijom skoro kao Nemačka i najvećim delom teritorije van Evrope, a Makedoniju blokira Grčka zbog imena; prijem Turske je najkontroverznije pitanje u EU, jer zemlje poput Francuske i Austrije ne žele da je vide ni po koju cenu u EU ). Нас ће да блокира америка јер неће да признамо косово !!! 100%!!! То ће да буде услов!!! Јел беше грчка не признаје македонију као македонију него као нешто формер југослав републик ов македониа? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Иначе, кад сам већ на теми, не разумем какво добро се може очекивати од уласка у организацију на чијем челу је Немачка и уз њу остале земље које ниједанпут (ни је дан пут) у историји нису заступале ниједан наш интерес, ма како он маргиналан био. И хајде и да поверујем, за потребе разговора, да они што су нас убијали у Првом, Другом, рату у Босни, Хрватској и на КиМ и не гаје неко посебно непријатељство према Србији, већ је све ствар интереса, како замишљате да историјиске колонијалне силе и оне које су због жеље да такве постану почињале светске ратове, на равној нози и на обострану корист седају за сто за једном посве бедном државом каква је наша, уз то вечно непоуздане политичке оријентације, из њихове перспективе? Или са било ким према коме имају повлашћен положај. Просто није рационално очекивати да ико урадити више него што мора и да ти не узме мање него што може. Једина корист од ЕУ је прихватрање њихових стандарда и обичаја, што се тиче пословања и администрације. Али то је, пошто у крајњој линији зависи од нас, могуће и без изграђивања специјалних веза са 22 земље које су признале КиМ и, без грама скрупула, на сва уста причају о независном Косову, понашајћи се силеџијски и бахато према Србији. Да подсетимо, Србија је сасвим равноправна и међународно призната држава и идиотизам је олако трговати тиме, у замену за магловите перспективе бољег живота и мрвице са империјалистичког астала, оних који у рекламираној ери цивилизованости и поштовања свих могућих и немогућих права звецкају оружјем због сировина у маниру својих претходника који су висисли после Нирнберга. Да, мислим на Вестервелеову изјаву. Смешно. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Иначе, кад сам већ на теми, не разумем какво добро се може очекивати од уласка у организацију на чијем челу је Немачка и уз њу остале земље које ниједанпут (ни је дан пут) у историји нису заступале ниједан наш интерес, ма како он маргиналан био. Није тачно. Например француска нам је заступала интерес првог устава којим смо се прогрлашавали независним од турске, мислим да су га такође подржале немачка и аустроугарска а блокирала га је РУСИЈА. јер је превише подсећа на француски по њиховом много је РЕВОЛУЦИОнАРАН. Ко смо ми да се тек тако одвајамо од Османског Царства? Просто речено руси нису дали да се ми одвајамо од Отоманије док нам они не дају зелено светло. Такође ми смо требало да имамо заставу сличну фрацуској, Руси су такође и то блокирали. Па данас имамо руску ал обрнуту. Опет француска нам је помагала у време СР1 у више акција. У више кација од русије. Такође за време Комунистичког периода, Стаљин (опет руси) је хтео да нас стави под његову челичну завесу - против чега се тито борио зато је био једина комуњара коју готиве остали. И хајде и да поверујем, за потребе разговора, да они што су нас убијали у Првом, Другом, рату у Босни, Хрватској и на КиМ Уф бре ал га ти оде.. па убијали се и немци и французи па данас сарађују. Какве то везе има? Тепали су се сам отако. Кроз целу историју. Једина корист од ЕУ је прихватрање њихових стандарда и обичаја, што се тиче пословања и администрације. А то води ка већој трговини са земљама са којима већ имамо развијену трговину што води размени роба и услуга што води расту стандарда и генерално економски је боље него немати ту сарадњу. Какве то везе има са косовом мислим свашта стварно. Сад ако се залажу за неки сепаратизам значи одма да су нам непријатељи на свим пољима? Ослободите се те милошевићевске идеје ми и они. Не постојимо ми и они постоји интерес по овом или по оном питању где се сарађује по питању различитих интееса на различите начине. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Није тачно. Например француска нам је заступала интерес првог устава којим смо се прогрлашавали независним од турске, мислим да су га такође подржале немачка и аустроугарска а блокирала га је РУСИЈА. јер је превише подсећа на француски по њиховом много је РЕВОЛУЦИОнАРАН. Ко смо ми да се тек тако одвајамо од Османског Царства? Такође ми смо требало да имамо заставу сличну фрацуској, Руси су такође и то блокирали. Па данас имамо руску ал обрнуту. Уф бре ал га ти оде.. па убијали се и немци и французи па данас сарађују. Какве то везе има? Тепали су се сам отако. Кроз целу историју. Та Русија се за све случајева када нас није заступала и када је радила против нас (а било их је) искупила тиме што су четири пута њихови момци остављали кости свуда по Србији. Јесте, можда су они у ствари тада бранили Русију као далека предстража, могуће, али опет су гинули за нас, давали највише што могу. Француска, Британија, Немачка и од скоро САД не желе снажне државе. Њима не треба снажна Србија на Балкану, не треба им снажна Југолавија која се неће распасти у експлозији мржње и крви. У двадесетом веку нека од великих европских земаља нас је "подржала" само и искључиво када је могла да нас искористи против неке друге европске силе која ју је угрожавала. Просто... Ни Русија можда није боља али макар има народ који нас воли, а дбар део нас заиста воли. А они који владају ипак долазе понекад и из народа којим владају... Немачка и запад немају то у себи, немају у својим границама народ који осећа Србију као нешто, ако не блиско, макар не ни другачије, страно... А Немци и Французи јесу се убијали али сарађују данас јер су и једни и други велики и јаки. И када нико не може да овог друго преведе жедног преко воде, онда договор можда и може да буде на обострану корист. Ево само једно питање : какву корист имају они који су шефови у ЕУ (а ко ће други него немачка са својом предводничко-солдатестском традицијом) имају од тога да буду фер према нама, када могу да буду каубоји и да постигну исто? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Mislim da bi bilo mudro da razmisljamo malo konkretnije i "hladne glave" o ovom pitanju. U suprotnom, diskusija nece imati puno smisla... Evo za pocetak da pokusamo odgovoriti: 1. Sta bi Srbija konkretno izgubila (a sto sada ima) ulaskom u EU?-pitanje za one koji su protiv ulaska u EU i 2. Sta bi Srbija konkretno dobila (a sto sada nema) ulaskom u EU?-pitanje za one koji su za ulazak u EU Ja licno smatram da nam je u ovom momentu mudrije raditi na ulasku u EU. To bi nam omogucilo pristup evropskim fondovima za razvoj, nesmetano kretanje robe i ljudi a time indirektno i rusenje domacih uvoznih lobija koji nerealno dizu cene proizvoda na nasem trzistu. Dalje, smatram da bi ulazak u EU omogucio i brzi transfer znanja ali i radne snage sto bi opet dovelo do smanjenja nezaposlenosti i poboljsanja uslova za rad... Sve u svemu, da skratim... Za mene u ovom momentu ulazak u EU predstavlja simbol smanjenja regulacije na domacem trzistu a time i mogucnosti manipulacije i korupcije. Takodje, Srbija u svakom trenutku moze, ukoliko joj se ne dopadne, da raspise referendum i izadje iz EU. Koliko znam to nikome nije zabranjeno... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Није тачно. Например француска нам је заступала интерес првог устава којим смо се прогрлашавали независним од турске, мислим да су га такође подржале немачка и аустроугарска а блокирала га је РУСИЈА. јер је превише подсећа на француски по њиховом много је РЕВОЛУЦИОнАРАН. Ко смо ми да се тек тако одвајамо од Османског Царства? Просто речено руси нису дали да се ми одвајамо од Отоманије док нам они не дају зелено светло. Такође ми смо требало да имамо заставу сличну фрацуској, Руси су такође и то блокирали. Па данас имамо руску ал обрнуту. Опет француска нам је помагала у време СР1 у више акција. У више кација од русије. Такође за време Комунистичког периода, Стаљин (опет руси) је хтео да нас стави под његову челичну завесу - против чега се тито борио зато је био једина комуњара коју готиве остали. Уф бре ал га ти оде.. па убијали се и немци и французи па данас сарађују. Какве то везе има? Тепали су се сам отако. Кроз целу историју. А то води ка већој трговини са земљама са којима већ имамо развијену трговину што води размени роба и услуга што води расту стандарда и генерално економски је боље него немати ту сарадњу. Какве то везе има са косовом мислим свашта стварно. Сад ако се залажу за неки сепаратизам значи одма да су нам непријатељи на свим пољима? Ослободите се те милошевићевске идеје ми и они. Не постојимо ми и они постоји интерес по овом или по оном питању где се сарађује по питању различитих интееса на различите начине. Одлично, а који они интерес имају за равноправну сарадњу са Србијом? Неопразно је упуштати се у сарадњу и са ким коме немаш шта да понудиш. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Mislim da bi bilo mudro da razmisljamo malo konkretnije i "hladne glave" o ovom pitanju. U suprotnom, diskusija nece imati puno smisla... Evo za pocetak da pokusamo odgovoriti: 1. Sta bi Srbija konkretno izgubila (a sto sada ima) ulaskom u EU?-pitanje za one koji su protiv ulaska u EU i 2. Sta bi Srbija konkretno dobila (a sto sada nema) ulaskom u EU?-pitanje za one koji su za ulazak u EU Ja licno smatram da nam je u ovom momentu mudrije raditi na ulasku u EU. To bi nam omogucilo pristup evropskim fondovima za razvoj, nesmetano kretanje robe i ljudi a time indirektno i rusenje domacih uvoznih lobija koji nerealno dizu cene proizvoda na nasem trzistu. Dalje, smatram da bi ulazak u EU omogucio i brzi transfer znanja ali i radne snage sto bi opet dovelo do smanjenja nezaposlenosti i poboljsanja uslova za rad... Sve u svemu, da skratim... Za mene u ovom momentu ulazak u EU predstavlja simbol smanjenja regulacije na domacem trzistu a time i mogucnosti manipulacije i korupcije. Takodje, Srbija u svakom trenutku moze, ukoliko joj se ne dopadne, da raspise referendum i izadje iz EU. Koliko znam to nikome nije zabranjeno... Ма није проблем у самом улажењу у ЕУ, него у прављењу религије од тога. Што онда води у диктатуру ових наших, по менталитету и даље деспотских, политичара (који нормално налазе оправдање у подршци оних које слушају и којима наравно одговара да их слушају) зарад тог светог циља и пристајања на буквално све. И тако се губи сва добит која се остварује на другим плановима уласка. Али мора тако кад смо ми луд народ. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Та Русија се за све случајева када нас није заступала и када је радила против нас (а било их је) искупила тиме што су четири пута њихови момци остављали кости свуда по Србији. Којих четри пута и колико је костију тачно остављно? Француска, Британија, Немачка и од скоро САД не желе снажне државе. То нису желеле пре једно 100 година. И наравно да нису желели тада војно јаку земљу која је блиска сарадњи са русијом. Јел би ти желео? Опет то може да ти докаже Тито и његова владавина док није сарађивао са русима СВИ су нас поштовали ценили и нико нас није дирао. о... Ни Русија можда није боља али макар има народ који нас воли, а дбар део нас заиста воли Све су луди за нама. ... Немачка и запад немају то у себи, немају у својим границама народ који осећа Србију као нешто, ако не блиско, макар не ни другачије, страно... Ниједна земља то нема, па ни русија. какву корист имају они који су шефови у ЕУ (а ко ће други него немачка са својом предводничко-солдатестском традицијом) имају од тога да буду фер према нама, када могу да буду каубоји и да постигну исто? Не могу буду каубоји јер крше неке норме. Каубој можеш да будеш донкле. Америка ниуједну земљу није ушла док једна група народа није затражила њихово присуство. Одлично, а који они интерес имају за равноправну сарадњу са Србијом? Неопразно је упуштати се у сарадњу и са ким коме немаш шта да понудиш. Немачка и италија имају своје фирме које на велико послују у Србији. Имају за интерес побољшање трговинских односа. Цитат од изнад : им треба Србија у еу, не толико да би много жртвовали за њу али довољно да би нас пустили да се придружимо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Којих четри пута и колико је костију тачно остављно? То нису желеле пре једно 100 година. И наравно да нису желели тада војно јаку земљу која је блиска сарадњи са русијом. Јел би ти желео? Опет то може да ти докаже Тито и његова владавина док није сарађивао са русима СВИ су нас поштовали ценили и нико нас није дирао. Све су луди за нама. Ниједна земља то нема, па ни русија. Не могу буду каубоји јер крше неке норме. Каубој можеш да будеш донкле. Америка ниуједну земљу није ушла док једна група народа није затражила њихово присуство. Например у Авганистану си имао талибане и авганистанци су потражили помоћ од амера против авганистанаца. (свака земља у коју је Уса ушла је имала директно тражење од стране народа) причам ушла чизмом. (наглашавам чизмом) Дакле треа им да би одржавали неке међународне принципе сарадње не раде то каубојски. Такође им треба Србија у еу, не толико да би много жртвовали за њу али довољно да би нас пустили да се придружимо. Немачка и италија имају своје фирме које на велико послују у Србији. Имају за интерес побољшање трговинских односа. Цитат од изнад : им треба Србија у еу, не толико да би много жртвовали за њу али довољно да би нас пустили да се придружимо. Гинули су у Првом српском устанку, у светским ратовима, руски добровољци су били и у Босни и на КиМ. Оно што раде САД је апсолутна каубојштина. Ко је их звао на КиМ? Терористи? Ја сматрам да нас руски народ сматра блиским, као што ја сматрам њих. Просто. Словени смо, православци... Трговински односи се могу побољшати и на друге начине, пре свега уценама. Све се своди на убеђенње. Ја сам убеђен да они немају ниаквог интереса у земљи која одумире, има 7 милиона људи, крваву историју и јадну перспективу, традицију корупције, јавашлука и диктатуре која је за енциклопедије који би их натерао да раде ишта на обострану корист. Кад већ могу на једнострану. Иначе, баш су подржавали СФРЈ. Тако што су слали пушке неоусташама, бомбардовали Српску, признали одмах отцепљења и поводом њих терор над мањинама у бившим републикама... Како би било да нас нису подржавали у оквиру Југославије... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ко је их звао на КиМ? Терористи? Албанци који су трепли терор милошевићевог режима. Нису сви албанци териристи, а милошевић их је све малтретирао. Ја сматрам да нас руски народ сматра блиским, као што ја сматрам њих. Сигурно да неки руси воле србију и обрнуто али сумњам да је то јавно мњење. играм једну игру коју играју земље источне европе руси нису никад баш пријатељски расположени према нама србима. Све се своди на убеђенње. Ја сам убеђен да они немају ниаквог интереса у земљи која одумире, има 7 милиона људи, Јес немају... никаквог.. уопште добри су у души зато нам помажу. Иначе, баш су подржавали СФРЈ.Тако што су слали пушке неоусташама, бомбардовали Српску, признали одмах отцепљења и поводом њих терор над мањинама у бившим републикама... Како би било да нас нису подржавали у оквиру Југославије... Јел сам ти реко ТИТО не сфрј. Сфрј је почела да пада под руски утицај зато су и помагали сепаратизам. Гинули су у Првом српском устанку, у светским ратовима, руски добровољци су били и у Босни и на КиМ. Хмм добровољци или плаћеници? На косову су сигурно били у већини ПЛАЋЕНИЦИ. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Јел беше грчка не признаје македонију као македонију него као нешто формер југослав републик ов македониа? Valjda tako nešto. Ma balkanski tripovi, ovi ih blokiraju da uđu u EU i NATO zbog imena, a ovi u inat grade statuu Aleksandra Makedonskog u Skoplju. Ludnica! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука