Jump to content

Србији је вечерас додељен статус кандидата за чланство у Европској унији

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Kontraš

"Osoba koja ni počemu nije izuzetna i onda nalazi da je najbolje da uvek ali uvek odudara od mišljenja većine. Stav gradi tako što oslušne šta ostali misle i zatim se samo okiti kontra stavovima.

Ne kažem da se treba utapati u masu, važno je imati svoje mišljenje, ali ako uvek štrčiš po svakoj stavci onda te je sigurno zahvatio virus "kontraš"."

Подели на овим сајтовима

Па када не желиш да слушаш до краја... Али тако сваки контраш размишља.... А ти си ми нека срећа. Не дај Боже да имам за пријатеља лика као што си ти!

Слушао сам ја све то одавно. Не брини се ти ништа, цео клип сам прегледао.

А да је дуци кретен, то можеш да видиш прво из његовог -маструбирају испред рачунара-

Мислим свашта то је као нешто лоше, де ће да маструбирају, неће између гража?

Све раде испред рачунара капитализам је клив анархизам и комунизам су супер! Мислим човек има толико политички смешне ставове.... боље да тренира баскет неког него што лупа глупости.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

У принципу постанеш аутистичан за егзактне аргументе, као да ти нико није ни одговорио, и тераш своју причу. И не само када се ради о ЕУ.

Ко ми је одговорио? Нисам ја аутистичан него ви немате прави аргумент. Имате само незнање и неразумевање.

Игњат ми прича о приватизацији млека и ти ми кажеш ја аутистичан пред тим силним аргументима.

Јак ми аргумент...

Дарко вози идеолошку причу либертаријанаца из Уса и УК. И гледа све кроз њихову призму.. то ми је тек јак аргумент. Чим држава има неко учешће у привреди одма СОЦИЈАЛИСТИ КОМУНИСТИ ПРОТИВ СЛОБОДЕ СТЕ!!!

Силни аргументи.

Овај што неће се дружи самном ми прича о зигесту који везе са европском унијом нема....

И то ми аргументи? Ја аутистичан. Нисам аутистичан само имам булшит детектор.

Ето видиш да ниси слушао. Немој да ме лажеш, ти то не желиш да слушаш јер твој мозак то не може да сконта.

Ајде не лажи. Човек је јасно реко СВЕ РАДЕ ИСПРЕД КОМПИЈУТЕРЕ ОНИ МАСТРУБИРАЈУ ИСПРЕД КОМПИЈУТЕРА.

Јел си ти уопште слушао клип који си ми дао?

"Osoba koja ni počemu nije izuzetna i onda nalazi da je najbolje da uvek ali uvek odudara od mišljenja većine. Stav gradi tako što oslušne šta ostali misle i zatim se samo okiti kontra stavovima.

Ne kažem da se treba utapati u masu, važno je imati svoje mišljenje, ali ako uvek štrčiš po svakoj stavci onda te je sigurno zahvatio virus "kontraš"."

За тебе логика за прву годину. Па под логичке грешке:

http://en.wikipedia....ntum_ad_populum

Ја се слажем са већином већина је гласала за европске опције.

40 % Србије ту и тамо.

Подели на овим сајтовима

Немаш детектор, него си аутистичан. Врати на неке од мојих претходних коментара, на пример. Све сам ти одговорио, управо онако како јесте, чињенично, а ти се правиш луд. И јуче сам ти све лепо образложио, на пример ѕа супердржаву, писао сам петнаестак минута, у најбољој намери, да ти приближим, а ти ме онда пљунеш у фацу када видим да ниси ни прочитао.

Или још и горе, да си прочитао, али да тераш по старом, да без аргумената причаш неке ствари које немају везе са истином.

То је више од непоштовања, то је аутистична ароганција.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Немаш детектор, него си аутистичан. Врати на неке од мојих претходних коментара, на пример. Све сам ти одговорио, управо онако како јесте, чињенично, а ти се правиш луд.

Ниси одговорио ништа, бацио си неку аматерску анализу са неким ћоравим предикцијама. Ако је оно теби одговор.

То је више од непоштовања, то је аутистична ароганција.

То је само игнорисање бесмисленме расрпаве са неким ко очигледно не зна шта прича. Имао сам исксутва како не знаш шта причаш на тему еволуције сад треба и овде да губим време?

Стварно то очекујеш од мене?

Шта сам ја, идиот? занимљиво ми да губим време да се зезам у детаљња објашњавања тамо где немате едукације ни мало ми се не улази из више разлога, прво ја нисам профеоср, друго нисам плаћен за то, треће нећете да ме послушате четврто ко сам ја да вас учим?

Једног дана можда научите сами па ме разумете....

Ево да ти додам што твоји аргументи нису егзактни већ фалични.

Аргумент ОВАЈ НИЈЕ У ЕУ КАКО ОН НАПРЕДУЈЕ је смешан.

Еј овај ауто нема мотор од 5000 кубика како он иде брже? ( то је твој аргумент) Дакле ова земља нема еу како она напредује.

Одговор је има мотор од 2000 кубика и турбо. Другим речима имају неке друге ствари које им помажу.

А те приче да њима еу није потребна дискредитује количина споразума и уговора које имају са истом.

Подели на овим сајтовима

Нема шта, тебе треба максимално игнорисати што и препоручујем осталим члановима.

А ти си од јуче на форуму видим ја већ си се одомаћио да препоручујеш свима са киме да причају са ким не?

Пристојан си момак нема шта. Уредан.

:)

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org...post__p__593953

Ево, да не буде да причам напамет. Дам ти егзактне податке, а ти после одеш и причаш опет неку своју причу. А оваквиих постова имам ко зна коликко у причи са тобом, али ти једноставно игноришеш чињенице, ВЕРУЈЕШ у оно у шта се теби свиђа да верујеш, без било какве аргументације, и још нас све овде називаш будалама.

Безобразно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А ти си од јуче на форуму видим ја већ си се одомаћио да препоручујеш свима са киме да причају са ким не?

Пристојан си момак нема шта. Уредан.

:)

Па не вреди са човеком којем очигледно фали нека даска у глави расправљати. Безвезе потрошено време.

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org...post__p__593953

Ево, да не буде да причам напамет. Дам ти егзактне податке, а ти после одеш и причаш опет неку своју причу. А оваквиих постова имам ко зна коликко у причи са тобом, али ти једноставно игноришеш чињенице, ВЕРУЈЕШ у оно у шта се теби свиђа да верујеш, без било какве аргументације, и још нас све овде називаш будалама.

Безобразно.

Не игноришем ја ниједну чињеницу већ је твоје тумачење њих нетачно и логички контрадикторно.

Ако исланд напредује а није члан еу то може и србија.

Ако кит живи у води а није риба то може и пас.

Јел разумеш фаличност твог аргумента?

дакле ти узмеш жемље које нису чалнице еу кажеш да оне напредују зато ШТО НИСУ искључујући све остале податке.

То није АРГУМЕНТАЦИЈА нити је ЕГЗАКТНО већ је ћораво кафанско набадање.

Подели на овим сајтовима

Какве везе ово има са еу. Ти несрећо баш немаш везе са тим шта је заправо еу? Ти појма немаш ни шта је зајгајст нити шта је Еу....

А и овај дуци је кретен упознао сам зајгастовце они су заправо социјалисти не капиталисти, и окупљају се реално праве акције, тако да је идиотски да се тврди тамо да они људи раде све испред компијутера.

Смешни су и они и он.

Дуци је легенда... Човек је својим делима још док је играо у репрезентацији доказао ко је и шта је.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Не игноришем ја ниједну чињеницу већ је твоје тумачење њих нетачно и логички контрадикторно.

Ако исланд напредује а није члан еу то може и србија.

Ако кит живи у води а није риба то може и пас.

Јел разумеш фаличност твог аргумента?

дакле ти узмеш жемље које нису чалнице еу кажеш да оне напредују зато ШТО НИСУ искључујући све остале податке.

То није АРГУМЕНТАЦИЈА нити је ЕГЗАКТНО већ је ћораво кафанско набадање.

Нико ми није крив, сам сам крив.

Свако добро!

Подели на овим сајтовима

Па не вреди са човеком којем очигледно фали нека даска у глави расправљати. Безвезе потрошено време.

Свашта....што ми фали даска у глави зато што се не слажем са вама?

Са радовановићем који ону смејурију назива егзактним аргументом?

Са игњатом који ми прича о социјализацији производње млека?

Са тобом који ниси ни сам сигуран о чему му причаш? Нешто ту зигест еу итд?

Уз то ми сви пружате податке а нико ми не пружа конкретно решење које је боље и другачије од еу.

пази ал конкретно. Смањење бирократије... ал ми је конкретно.. судија ће да прими мито па ће да прими, пандур ће да прими мито па ће да прими колико год мање бирократије има.

И то ће да нам реши све економске проблеме смањење бирократије.. а то што нико неће хтети да улаже капитал у нас јер нећемо бити интересна зона то ником ништа...... што немамо гомиле ресурса и производа то ником ништа... све ће то да нам реши смањење бирократије.

Оће како неће :))))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...