Желе Зека Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Како је само ово неважно...А када се сетим,премда сам био дете,каква је еуфорична атмосфера била с јесени 2000.,ко би тада помислио да је сва та прича са Унијом тако јадна. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Чекај, зар нисмо ми већ ушли у ЕУ??? рекли су да ћемо 2007.ући, па 2009, па 2012. У чему је фора? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 fora je da smo tvrd orah vocka cudnovata... 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Чекај, зар нисмо ми већ ушли у ЕУ??? рекли су да ћемо 2007.ући, па 2009, па 2012. У чему је фора? http://www.njuz.net/...vropskoj-uniji/ Manolis and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ово уопште није за зезање...ако смо до сада били земља у незадрживом пропадању, оног тренутка када уђемо у то сра** бићемо пример најгоре могуће државе - социјалног случаја, имамо пример "европске среће" Румуна и Бугара, и биће нам неупоредиво, неупоредиво горе него што је сада. о.Миленко је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ajmo sad jedno narodno veselje povodom ovog velikog dogadjaja DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Један професор са мог факултета, када би кренули да му говоре о ЕУ као о рају на земљи, често би рекао "Јесте, ево сваке године ми долазе по двојица из ЕУ да ми копају канале и риљају башту за 10Е на дан." о.Миленко, Пг and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 На страну шала и наш генетски српски сарказам, ово је добра вест. Коликогод та Европа била оваква и онаква (а јесте), ово је добра вест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 А због чега? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Целу ноћ сам славио, толико сам срећан био да смо ја и комшилук сви редом заиграли ужичко коло и певали "оду радости". Имали смо пар америчких и плавих заставица. Било је прелепо, већ се осећам некако ЕУропски, господски о.Миленко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 А због чега? Зато што смо део Европе и што свој живот не можемо тражити ван ње. Мени је нелогично мишљење по коме би нам "било боље" да останемо усамљено острво. Наш проблем је, генерално, што не умемо на време да препознамо интеграционе процесе и друге важне друштвене промене. Између осталог, због тога и страдамо. Сетимо се распада бивше СФРЈ, пада берлинског зида и наше званичне, српске, политике. Све је могло да буде другачије по нас Србе, да смо имали визију и осећај за време и промену која је неминовна. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Nesto nisam pirmetio, brate, da sad imamo viziju... ono, tele-viziju imamo, ali onu viziju jok... ccvige "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Nesto nisam pirmetio, brate, da sad imamo viziju... ono, tele-viziju imamo, ali onu viziju jok... Сада је све много теже и спорије него што би то било да смо на време имали памети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука