Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Kome "nama" kuća gori?Ko smo to mi?Ako postojimo mi,ko ste onda vi? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Dobro,naslov promenismo,al mi sad reci šta je svrha teme Deni? Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Dobro,naslov promenismo,al mi sad reci šta je svrha teme Deni? Svrha je videti kakvh sve svestenika ima u SPC...da li kod takvih da odem da se ispovedim i pricestim ili ne daj Boze da trazim neki duhovni savet,,,,sta treba da mu kazem,ja sma ovo uradio,a on da mi klaze,ne brini,pa to je OK po ustavu А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Svrha je videti kakvh sve svestenika ima u SPC...da li kod takvih da odem da se ispovedim i pricestim ili ne daj Boze da trazim neki duhovni savet,,,,sta treba da mu kazem,ja sma ovo uradio,a on da mi klaze,ne brini,pa to je OK po ustavu Mnogo ti vagaš,a u stvari samo nalaziš izgovor za ne ispovest.Jeste sad će nam izgovor biti to što sveštenici ne valjaju pa samim tim nemaju blagodat za ispovesti.Ako ti se o.Ugrin ne sviđa,ne preferiraš ga,imaš masu drugih sveštenika.Umesto što gledaš u sitna crevca imaj malo više poverenja u Boga , Koji je te sveštenike stavio tu gde treba.Svašta od tebe,više. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Mnogo ti vagaš,a u stvari samo nalaziš izgovor za ne ispovest.Jeste sad će nam izgovor biti to što sveštenici ne valjaju pa samim tim nemaju blagodat za ispovesti.Ako ti se o.Ugrin ne sviđa,ne preferiraš ga,imaš masu drugih sveštenika.Umesto što gledaš u sitna crevca imaj malo više poverenja u Boga , Koji je te sveštenike stavio tu gde treba.Svašta od tebe,više. Ne,ja ne izbegavam ispovest,ali hocu da kazem da se bojim da ce vremenom sve vise da budu nekih svestenika kao sto je o.Ugrin,koji ce se vise pozivati na gradjanski ustav,nego na Bozije zapovesti А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Nemoj ti da se sekiraš za to Deni kakvi će biti sveštenici.Staraj se ti o sebi i ako već imaš želju da se ispovediš,ne raspituj se kakav je ko sveštenik,vać razmišljaj o tome koliko će ti to biti dušekorisno i kako ćeš se ti osećati. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ne,ja ne izbegavam ispovest,ali hocu da kazem da se bojim da ce vremenom sve vise da budu nekih svestenika kao sto je o.Ugrin,koji ce se vise pozivati na gradjanski ustav,nego na Bozije zapovesti Шта те брига, ти ионако још не знаш јеси ли православац 0205_whistling Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ne,ja ne izbegavam ispovest,ali hocu da kazem da se bojim da ce vremenom sve vise da budu nekih svestenika kao sto je o.Ugrin,koji ce se vise pozivati na gradjanski ustav,nego na Bozije zapovesti Deni,ja naprosto ne mogu da verujem da si ozbiljan?Koji sveštenik se vezuje za građanski ustav?O.Ugrin?Zato što se njemu dopada politika LDP?Pa to je njegovo lično mišljenje,a ne stav crkve.On ima pravo na to,kao slobodan čovek.A to što se ti bojiš,više govori o tvojoj veri u Boga,nego o sveštenicima koji nisu po tvom ukusu. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука