Jump to content

Студент Богословског Факултета држи беседу покојном Зорану Ђинђићу (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Марко Маленчић, студент ПБФ Универзитета у Београду на такмичењу беседништва у част покојног премијера г. Зорана Ђинђића. Иначе, Марко је веома занимљив момак, бави се музиком, веома широких схватања а нама ће да доведе за предавање људе из Београдског синдиката :)

Послушајте беседу и кажжите како вам се допада.

Почиње негде од 23:30... мислим да сам подесио тачно на време...

Подели на овим сајтовима

Због чега ми, богослови и попови и сви остали из те бранше, имамо тако неодољиву потребу да се политички компромитујемо? Зашто се не држимо свога?

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Због чега ми, богослови и попови и сви остали из те бранше, имамо тако неодољиву потребу да се политички компромитујемо? Зашто се не држимо свога?

Их, на ово би се могло надодати, још много тога, због чега богослови ово, због чега попови оно?

Тако да је ово ситница...

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Што се тиче, бесједе није ми се нарочито допала. Овај дио на почетку, по Божијој правди нас је мање, ми је конфузан.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

хм... мислим да беседа није политичка...

Беседа није, али собитије јесте

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

да, али Иван мисли на само учествовање... па оно- схватите као фазон који неки користе ВОЛИМ ХРИСТА АЛИ НЕ И РЕЛИГИЈУ. тј. волим Зорана али не волим...

сем тога сама атмосфера није била политичака на такмичењу...

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...