nishizawa Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Zasto mislite da sam arogantan? Па кад улетиш у тему речима Ono su gluposti ја не знам како бих другачије то могао да назовем... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Добро, добро... не желим да се са тобом настављам... и онако сам преуморан, дошао сам на 5 минута на ЖРУ а остах два сата... Нећу ја да покрећем тему, мени то није приоритет, имам паметнијих ствари да радим, на пример да се нађем људима из Архиепископије охридске на услузи... а не да млатим празну сламу са борбашима, артемитима и осталим расколницима и хушкачима у Цркви. Они немају ништа друго да раде него само да пљују по Цркви... а рекох ако ти није јасно, слободно постави тему сигурно ће се јавити људи који ће дати одговор, а ову тему ОСТАВИМО за оно што јој је намена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Па кад улетиш у тему речима ја не знам како бих другачије то могао да назовем... Zar nisu? A vi,Oce Ivane,gde radite?Pitam onako.Nisam artemijevac.O toj temi neznam nista,tako da nebih da se petljam u to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Zar nisu? Нису. Макар их ја тако не видим. Ако имаш неки конкретан аргумент којим би поткрепио своје мишљење, ти га слободно изнеси. Томе форуми и служе - аргументованој дискусији и сучељавању различитих мишљења. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Нису. Макар их ја тако не видим. Ако имаш неки конкретан аргумент којим би поткрепио своје мишљење, ти га слободно изнеси. Томе форуми и служе - аргументованој дискусији и сучељавању различитих мишљења. Za cega sam rekao da su gluposti?Ajde postavite. A pitao sam cime sam arogantan,sta smeta to sto sam pitao?Ako vec iznosimo cijenice onda ih iznesite.Kome sam reko ruznu rec-nikom.Nisam ovo napisao da bih pravdao sebe,nego da shvati ko je upravu neko treci ko ovo cita. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 U kojoj Crkvi ili Hramu sluzi Otac Ivan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Za cega sam rekao da su gluposti?Ajde postavite. То ваљда ти знаш. Врати се на твоју прву поруку на овој теми, па образложи - и ја бих волео да знам. A pitao sam cime sam arogantan,sta smeta to sto sam pitao? Не смета. Лепо сам ти одговорио на питање. Ako vec iznosimo cijenice onda ih iznesite.Kome sam reko ruznu rec-nikom. Када за нешто што неко напише кажеш да су глупости, како би ти то назвао? Nisam ovo napisao da bih pravdao sebe,nego da shvati ko je upravu neko treci ko ovo cita. То управо и јесте правдање. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 ajd nam N.Kovačeviću reci nešto o carstvu ako hoćeš... ali svojim rečima-citate i ostalo znamo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука