Pantera Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Ovaj crtani je fenomenalan! Topao i sa ispravnom porukom ljubavi i humanosti, rayumevanja decijih nestasluka i divnim odnosom prema zivotinjama....Moja cerka je u cugu odgledala 10 a to samo zato sto ja nisam mogla da se odvojim od njega! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 On 14. 2. 2012. at 12:37, Иван Недић рече Извињавам се што кварим журку. Застрашујуће глуп цртани, са претензијом да буде поучан. Маша је ништа друго до типично размажено дете (до максимума) које увек остаје некажњено. у првом цртаном Маша је на крају сама очистила неред који је направила тако да не стоји да је размажена до максимума... men875847'0789 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Svaka epizoda ima odredjenu pouku. men875847'0789 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Pravda za Masu!!! :D:D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Овај меда је великомученик... Таша and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 одлична музика! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 On 14. 2. 2012. at 15:32, Иван Илић рече одлична музика! одлична музика! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 meni se sviđa što upravo kod Maše vidim onu energiju koja je zaista držala nas kao male i drži svu djecu na ovoj planeti.A to je da u jednom danu djeca zaista daju sve od sebe,na neki neobičan način se trude da dan maksimalno iskoriste,jer sam dan u njihovum umu nema vremenske granice u smislu koliko je sati i nekih uobičajenih dnevnih opterećenja sa bilion informacija,i zato je njima dan toliko dugačak,toliko pun života i radosti,i ono što je možda najljepše totalne neposrednosti.Jooj,pa meni se zaplače kada pomislim na to. :wub: GeniusAtWork and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Vidi ove umetnike kolege,odmah na muziku Dakle i vi ste primetili....ma ja rekoh,divan crtać za sve Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Једва чекам да стигнем кући да видим како ће мој аватар реаговати на Машу и Меду. .smesko. Pantera and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 On 14. 2. 2012. at 15:24, ZvonkoM рече Овај меда је великомученик... Меда спава тврдим зимским сном. За то време Маша хоће да клиза на леду, а не уме... али, има идеју: ,,Мишка ће ме научити!” :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Sjajan crtac ! Ma kad' ga rus napravi ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Komplet do sad uradjenih epizoda (23) na jednom mestu... http://onlineru.net/movie/masha_i_medved_1-17_2011#socnets http://onlineru.net/seriale/masha_i_medved_9-18_2011 Anette, Александрида, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 мноооого је леп цртаћ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука