Jump to content

Маша и медвед

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovaj crtani je fenomenalan! Topao i sa ispravnom porukom ljubavi i humanosti, rayumevanja decijih nestasluka i divnim odnosom prema zivotinjama....Moja cerka je u cugu odgledala 10 a to samo zato sto ja nisam mogla da se odvojim od njega! :D

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2012. at 12:37, Иван Недић рече

Извињавам се што кварим журку. Застрашујуће глуп цртани, са претензијом да буде поучан. Маша је ништа друго до типично размажено дете (до максимума) које увек остаје некажњено.

у првом цртаном Маша је на крају сама очистила неред који је направила тако да не стоји да је размажена до максимума...

men875847'0789

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

meni se sviđa što upravo kod Maše vidim onu energiju koja je zaista držala nas kao male i drži svu djecu na ovoj planeti.A to je da u jednom danu djeca zaista daju sve od sebe,na neki neobičan način se trude da dan maksimalno iskoriste,jer sam dan u njihovum umu nema vremenske granice u smislu koliko je sati i nekih uobičajenih dnevnih opterećenja sa bilion informacija,i zato je njima dan toliko dugačak,toliko pun života i radosti,i ono što je možda najljepše totalne neposrednosti.Jooj,pa meni se zaplače kada pomislim na to. :wub:

Подели на овим сајтовима

On 14. 2. 2012. at 15:24, ZvonkoM рече

Овај меда је великомученик... :)

Меда спава тврдим зимским сном. За то време Маша хоће да клиза на леду, а не уме... али, има идеју: ,,Мишка ће ме научити!”

:lol: :lol: :lol: :lol:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...