Jump to content

Маша и медвед

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovaj crtani je fenomenalan! Topao i sa ispravnom porukom ljubavi i humanosti, rayumevanja decijih nestasluka i divnim odnosom prema zivotinjama....Moja cerka je u cugu odgledala 10 a to samo zato sto ja nisam mogla da se odvojim od njega! :D

Подели на овим сајтовима

Извињавам се што кварим журку. Застрашујуће глуп цртани, са претензијом да буде поучан. Маша је ништа друго до типично размажено дете (до максимума) које увек остаје некажњено.

у првом цртаном Маша је на крају сама очистила неред који је направила тако да не стоји да је размажена до максимума...

men875847'0789

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

meni se sviđa što upravo kod Maše vidim onu energiju koja je zaista držala nas kao male i drži svu djecu na ovoj planeti.A to je da u jednom danu djeca zaista daju sve od sebe,na neki neobičan način se trude da dan maksimalno iskoriste,jer sam dan u njihovum umu nema vremenske granice u smislu koliko je sati i nekih uobičajenih dnevnih opterećenja sa bilion informacija,i zato je njima dan toliko dugačak,toliko pun života i radosti,i ono što je možda najljepše totalne neposrednosti.Jooj,pa meni se zaplače kada pomislim na to. :wub:

Подели на овим сајтовима

Овај меда је великомученик... :)

Меда спава тврдим зимским сном. За то време Маша хоће да клиза на леду, а не уме... али, има идеју: ,,Мишка ће ме научити!”

:lol: :lol: :lol: :lol:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...