ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Занимљиве сте ви жене ви сте као поуздане а ми смо као непоуздани. Ма, Млађо, да се не фолирамо, СВИ су непоуздани Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ма, Млађо, да се не фолирамо, СВИ су непоуздани То и ја кажем, него да додам једно питање, Ко овде има БУДУЋЕ љубави на фб ))))) а а ајде сад да вас видим oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ех, па то се не може предвидети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Нисамммммм Jesi, dragi, jesi A i kako sta ce ti? Pa bila je nekad deo tvog zivota. Makar iz navike je drzis tu, na fb-u... ВИЛМА and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Или као лепу успомену, као сећање на неке лепе тренутке, као један део себе који ти нико не може узети kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Jesi, dragi, jesi A i kako sta ce ti? Pa bila je nekad deo tvog zivota. Makar iz navike je drzis tu, na fb-u... Јес па да ме нервира )) Имам једну додуше али јако одавну. Али то је зато што нервирам и ја њу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 moze da bude siguran za sebe koliko hoce, ali neka, lepo kaze pianisimo, zavrsene price je dobro drzati dalje od sebe; to sto ispade da za mene to ne vazi, mi smo ipak i kumovi, tj.svedoci na vencanju nekim zajednickim prijateljima, tako da je taj bivsi zapravo kum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 naravno to se desilo kasnije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 tj.svedoci na vencanju nekim zajednickim prijateljima, tako da je taj bivsi zapravo kum само да не буде )) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 moze da bude siguran za sebe koliko hoce, ali neka, lepo kaze pianisimo, zavrsene price je dobro drzati dalje od sebe; to sto ispade da za mene to ne vazi, mi smo ipak i kumovi, tj.svedoci na vencanju nekim zajednickim prijateljima, tako da je taj bivsi zapravo kum Мени је,рецимо,непријватљиво да некоме бивши партнер буде кум. Или бивша партнерка кума. Никад ту нису чиста посла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 pa sta sam trebala da odbijem kumstvo dobroj drugarici, ili on najboljem drugu, zato sto smo mi bili u vezi pre toga? uostalom, on je tad vec imao devojku, sadasnju zenu, sa kojom je bio na tom vencanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Јес па да ме нервира )) Имам једну додуше али јако одавну. Али то је зато што нервирам и ја њу. Чекај, није ми јасно, нервирате једно друго и зато сте још увек пријатељи на ФБ ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 mada, i ti si u pravu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 pa sta sam trebala da odbijem kumstvo dobroj drugarici, ili on najboljem drugu, zato sto smo mi bili u vezi pre toga? uostalom, on je tad vec imao devojku, sadasnju zenu, sa kojom je bio na tom vencanju Мене би савест сатрла да ми бивши партнер буде кум ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Чекај, није ми јасно, нервирате једно друго и зато сте још увек пријатељи на ФБ ? Ма не бре зезам се који вам је oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука