Jump to content

Бивше љубави - на фб

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислите ли да би могао да се упали стари пламен ? Поготово ако и контактирате са тим бившим љубавима, а не само да вам служе у листи пријатеља као подсетници ?

Да поновим питање :)

Подели на овим сајтовима

Како то да знам ? Ти си уствари хтео да питаш да ли флертујем са неким пријатељем на ФБ ? А ? А ?

Ха ха ха .... жена .... сваки пут ме изнова одушевљава женска способност да прочитају наше мисли и тачно погоде оно што смо ми мислили да кажемо а не оно што смо заправо рекли :)

Да то је било моје питање. Има ли неко?

Подели на овим сајтовима

hehe... Tanja Bilbija-respect

analiza starih ljubavi je nedostatak sadašnje-ovo govorim iz svog iskustva,nevezano za postavljača teme

hvala Bogu,nemam običaj da mislim o bivšim ljubavima jer je nekako svaka (osim jedne) imala veću dozu patologije u sebi i btw imam ljubav svog života... a ta jedna koja je bila ok je bila relativno kratka,bila je iz Blaca... ko zna gde je sad lol

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

analiza starih ljubavi je nedostatak sadašnje-ovo govorim iz svog iskustva,nevezano za postavljača teme

Слажем се, но, не одговори нам ти имаш ли бивше у листи пријатеља ?

Подели на овим сајтовима

ne... al moja žena ima jednu od njih za prijatelja- ovo nisi predvidela kao opciju-da li vaš partner ima neku vašu bivšu vezu za frenda na fejsu... inače,zaista je tako,ne šalim se

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

На ово питање прави џентлемн не може да одговори.

Што,јел флерт нешто лоше ? Не верујем онима који кажу да не воле флерт и да не флертују.

Подели на овим сајтовима

Што,јел флерт нешто лоше ? Не верујем онима који кажу да не воле флерт и да не флертују.

Не флерт је нешто предивно. Само из поштовања према дамама не бих да износим детаље.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...