ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Мислите ли да би могао да се упали стари пламен ? Поготово ако и контактирате са тим бившим љубавима, а не само да вам служе у листи пријатеља као подсетници ? Да поновим питање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Како то да знам ? Ти си уствари хтео да питаш да ли флертујем са неким пријатељем на ФБ ? А ? А ? Ха ха ха .... жена .... сваки пут ме изнова одушевљава женска способност да прочитају наше мисли и тачно погоде оно што смо ми мислили да кажемо а не оно што смо заправо рекли Да то је било моје питање. Има ли неко? ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Наравно да има, а код тебе ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 hehe... Tanja Bilbija-respect analiza starih ljubavi je nedostatak sadašnje-ovo govorim iz svog iskustva,nevezano za postavljača teme hvala Bogu,nemam običaj da mislim o bivšim ljubavima jer je nekako svaka (osim jedne) imala veću dozu patologije u sebi i btw imam ljubav svog života... a ta jedna koja je bila ok je bila relativno kratka,bila je iz Blaca... ko zna gde je sad lol Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 samo za meraklije http://www.youtube.com/watch?v=zWS-EKOIhns Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 i za malo starije http://www.youtube.com/watch?v=i2zk3treP_M&feature=endscreen&NR=1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 p.s. prihvatam punu odgovornost za svu količinu kiča u prethodna 2 posta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 analiza starih ljubavi je nedostatak sadašnje-ovo govorim iz svog iskustva,nevezano za postavljača teme Слажем се, но, не одговори нам ти имаш ли бивше у листи пријатеља ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 ne... al moja žena ima jednu od njih za prijatelja- ovo nisi predvidela kao opciju-da li vaš partner ima neku vašu bivšu vezu za frenda na fejsu... inače,zaista je tako,ne šalim se Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Наравно да има, а код тебе ? На ово питање прави џентлемн не може да одговори. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 лол Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 На ово питање прави џентлемн не може да одговори. Што,јел флерт нешто лоше ? Не верујем онима који кажу да не воле флерт и да не флертују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Што,јел флерт нешто лоше ? Не верујем онима који кажу да не воле флерт и да не флертују. Не флерт је нешто предивно. Само из поштовања према дамама не бих да износим детаље. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Добро, не треба да се износе детаљи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука