Jump to content

Бивше љубави - на фб

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли на свом ФБ налогу имате међу пријатељима бивше партнер(к)е ? Мислите ли да је то добро или лоше ?

Нарочито ме занима одговор особа у браку.

п.с. свој одговор ћу дати касније, кад чујем мало вас.

Подели на овим сајтовима

Мени је занимљиво да видим колико су се током година променили, да им видим супруге, и децу :)

Подели на овим сајтовима

Price koje su zavrsene ne treba drzati blizu sebe niti ih se secati. Ne bih formulisala da li je to dobro ili lose,jednostavno nema nikakve potrebe za tim. Zato je dobro imati samo jednu ljubav za zivota i nece biti tih ''muka'' :)

Подели на овим сајтовима

mada, nikako mi se ne bi dopalo i ne bih se slozila da muz ima za prijatelja neku bivsu, ja mogu da budem sigurna samo za sebe :)

Занимљиве сте ви жене ви сте као поуздане а ми смо као непоуздани.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Price koje su zavrsene ne treba drzati blizu sebe niti ih se secati. Ne bih formulisala da li je to dobro ili lose,jednostavno nema nikakve potrebe za tim. Zato je dobro imati samo jednu ljubav za zivota i nece biti tih ''muka'' :)

Мислиш да је то опасно ?

А ја, с друге стране, не верујем у једни једину "праву" љубав до краја живота... Све своје партнере сам волела "до коске" и сваки је био ОНАЈ ПРАВИ у том тренутку.

Подели на овим сајтовима

imam. u braku sam, kao i on. ne vidim to kao problem, to je zavrsena prica. mada, nikako mi se ne bi dopalo i ne bih se slozila da muz ima za prijatelja neku bivsu, ja mogu da budem sigurna samo za sebe :)

Добро, можда је и он сигуран за себе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...