Jump to content

"Верификација" (доказ) обожења

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa nismo baš:

i ovo bi moglo da služi kao verifikacija oboženja,ti koja nosiš ikonu Hrista,a u stvari nam se prikazuješ sa tvojim likom :)

edit: dobro je! da si odgovorila da ne vidiš ikonu kao avatar,tek bi se zabrinuo :D

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Pa nismo baš:

i ovo bi moglo da služi kao verifikacija oboženja,ti koja nosiš ikonu Hrista,a u stvari nam se prikazuješ sa tvojim likom :)

edit: dobro je! da si odgovorila da ne vidiš ikonu kao avatar,tek bi se zabrinuo :D

Neka mi to bude uteha :lol: :lol: :lol: isus-sinai

Подели на овим сајтовима

,,Сећајући се, дакле, свега што се ради нас збило:крста,гроба,тридневнога Васкрсења, узласка на Небеса, седења са десне стране и Другог и Славног Доласка-Твоје од Твојих, Теби приносећи због свега и за све..."

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ni ja.

I rekoh-ima razlike u njihovim "osmesima" i starcevog. E, sad, i oni to smatraju cudom i kako ih je Alah proslavio jer su se borili za islam :unsure: :unsure: :unsure:

Е зато имаш разум, па видиш чији је живот достојан Бога. Ко је целим својим животом сведочио Бога, а ко своју пројекцију и идеологију. Ја сам једном написао на форуму, а ево сад и понављам: Ако Бог постоји и тај Бог није онај о коме говори Јеванђеље, онда је човечанство у блату и проблемима до гуше. Онда, благо онима које тај тиранин није створио и које не уцењује својом моћи да их вргне у пакао. Ја таквог "бога" не познајем. Ја знам за овог Бога, за кога зна старац Порфирије:

"Дакле, то је прави начин да посматрамо Христа. Он је наш пријатељ, наш брат; Он је за нас све што је лепо и што је добро. Он је све. Он је, ипак, и наш пријатељ, који узвикује: "Ви сте моји пријатељи, зар не схватате? Ми смо браћа. Нисам ја... не држим ја у својој руци пакао, не претим вам - ја вас волим. Желим да се и ви са мном радујете животу," Схваташ?"

А о овим речима блаженог старца заиста треба размишљати, целог живота:

"Не плашим се пакла и не размишљам о рају. Тражим од Бога само да помилује читав свет и мене."

Не верујем у "принципијелног" "бога". Верујем у Истинитог, Слободног Бога кога ништа, осим одбијања човековог, не може спутати да спаси грешнике , од којих сам први ја. Верујем у Бога, не због страха од пакла, нити због наде у добру плату. Верујем јер љубим Бога, јер је Он коначно одредиште, Смисао мог живота. После свих ломова и падова, верујем, доћићу до "крила Аврамовог". То је мој, хришћански, оптимизам. Ваља бити искрен, ослободити се лицемерја - и спасење је ту. Не секирам се. Не дај Боже да Бог није јеванђеоски Бог. И није. Зашто? Зато што је једино јеванђеоски Бог слободан. Сви "остали" робују принципима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...