Jump to content

Упознавање - гласање само за самце/самице

Оцени ову тему

135 члановâ је гласало

1. 1. Да ли би сте хтели да преко ЖРУ потражите своју другу половину?

• Мушко сам и желим.
      80
    • Женско сам и желим.
      28
    • Мушко сам и не желим.
      6
    • Женско сам и не желим.
      4
    • Већ имам своју другу половину!
      17

Препоручена порука

ne znam sto nece ? ima tamo raznih mesta :)

Pa onda Tanjac nađi neko mestašce,pošto si blizu tamo sa dobrim pivom,da u blizini mogu da se kupe čips i prženi kiki riki i da, najvažnije bude kafić a ne restoran i da muzikica bude rok-blues-metal fazona. :D
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Шта мислите да се у статистици сваког члана, испод рођендана, пола и интересовања дода и опција : слободан/на, у вези и сл. (као на фејсбуку), па ко хоће да стави ту информацију нек стави, а ко неће - не мора?

Подели на овим сајтовима

Шта мислите да се у статистици сваког члана, испод рођендана, пола и интересовања дода и опција : слободан/на, у вези и сл. (као на фејсбуку), па ко хоће да стави ту информацију нек стави, а ко неће - не мора?

И ЈМБГ и обиме.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Дакле ја крећем први:

Ако си стара између 35 и 40 год,пријатне спољашности,лепа,згодна,паметна,вредна,послушна,ситуирана,стално запослена...стварно не видим разлога да ми се не јавиш на пп... ^-^

Ниси рекао шта нудиш ти ? Који је разлог да се баш теби неко јави на пп ? Дај неке квалитете...

Подели на овим сајтовима

Јао кренуло је calabrc clapc 1307_womens leteti

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Pa onda Tanjac nađi neko mestašce,pošto si blizu tamo sa dobrim pivom,da u blizini mogu da se kupe čips i prženi kiki riki i da, najvažnije bude kafić a ne restoran i da muzikica bude rok-blues-metal fazona. :D

kao i obicno u pslednje vreme kasnim vise nego sto je normalno...

ljudi ja htela da vas okupljam ali je malo zaladnilo.... ocemo li da sacekamo da malko otopli????

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Јовајна,Јовајна, бринеш се и узнемираваш за много,а једно је потребно... ;)

Ако Бог да,водим те на премијеру Хобита,крајем године,све заједно са дечком... :lol:

Ајд,жива била...

Eowyn.jpg

DRZIM TE ZA REC...

nego ako mogli bi na knocert pre te premijere

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

kao i obicno u pslednje vreme kasnim vise nego sto je normalno...

ljudi ja htela da vas okupljam ali je malo zaladnilo.... ocemo li da sacekamo da malko otopli????

Pa čekamo ... okupićemo se do proleća valjda :P
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...