Jelena Vitorovic Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 udade se moja seja juce :smiley:ОПААААААА свадбаСВАДБАсвадбаСВАДБАсвадбаСВАДБАсвадба бцбцбцбцбцбц pivo 0110_hahaha Лепа млада а лепа и сеја (ова слободна) Veselo !!! Sto ste slatke .gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> 0202_238 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Sestra I zet sa ikonom, dar njihovg duhovnika "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Што је лепа венчаница .. чипка? Ја сам у тешкој дилеми шта да сашијем (пошто за нас Гуливерке не може ништа да се купи готово). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 cipka i moja sestra je Gulivarka 185 cm "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 cipka i moja sestra je Gulivarka 185 cm Јао, ал ме обрадова! А ја 188цм. Мој муж је нижи од мене 0442_feelАл она је танка па је могла да нађе. Ма, бели чаршав и то је то 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 u ovom salonu gde je moja sestra iznajmila vencanicu, ima za sve visine i obline "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Дај ми број сестро слатка! Помози у невољи 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 saljem ti PP "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Дај ми број сестро слатка! Помози у невољи :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> ето ти сад, брак испаде невоља 1405_love клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Дај ми број сестро слатка! Помози у невољи :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> ето ти сад, брак испаде невоља 1405_love Ма јок море, невоља је кад се удајеш у 9.месецу трудноће јер не можеш да обучеш ништа ''нормално'', да изгледаш фенси Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 није акценат на брачном или безбрачном животу...већ на односу са Богом... Апостол каже да и они који се буду оженили да се понашају као да немају жене јер је наступило Месијанско време... сад све зависи да ли ће неко ове речи протумачити радикално или флексибилно... апостол, такође, није против брака...једнима саветује брак а другима не... Када дође пуноћа Есхатона, ко ће у Царству бити коме мајка или муж или отац када ће Бог постати све у свему?... To i ja pricah nekoliko puta, al` niko me ne cuje 4chsmu1 8086.gif Valjda je nama jasan cilj u zivotu. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Дај ми број сестро слатка! Помози у невољи https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' /> ето ти сад, брак испаде невоља 4chsmu1 isus-sinaiМа јок море, невоља је кад се удајеш у 9.месецу трудноће јер не можеш да обучеш ништа ''нормално'', да изгледаш фенси A zar ti vec nisi udata? ja sam nesto mislila da jesi... Elem, nek je sa srecom i tebi 319.gif Dolazimo u `koscinare`. P.S. Ko ne zna sta su koscinari, nek se javi na PP 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 организована група младића, која је "упадала" на свадбе и испраћаје, који су се одигравали испод шатора, да би се почастили, јели и пили и веселили на туђи рачун. домаћини их нису увек прихватали и дешавало се да их отерају када схвате да они заправо нису гости са листе ... постоји стара прича о томе како су кошчинари "упали" на испраћај али нису знали. и када их је домаћин питао ко су и одакле су а они су прилично самоуверено одговорили - "Ма, ми смо са младине стране" isus-sinai клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 постоји стара прича о томе како су кошчинари "упали" на испраћај али нису знали. и када их је домаћин питао ко су и одакле су а они су прилично самоуверено одговорили - "Ма, ми смо са младине стране" isus-sinai 8086.gif 4chsmu1 E da, ta recenica je od izuzetne vaznosti. Daklen, ko bude isao za mnom, cvetic za rever, kez oko glave i "MI SMO SA MLADINE STRANE" 319.gif 4chsmu1 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Дај ми број сестро слатка! Помози у невољи https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' /> ето ти сад, брак испаде невоља 4chsmu1 isus-sinaiМа јок море, невоља је кад се удајеш у 9.месецу трудноће јер не можеш да обучеш ништа ''нормално'', да изгледаш фенси A zar ti vec nisi udata? ja sam nesto mislila da jesi... Elem, nek je sa srecom i tebi 319.gif Dolazimo u `koscinare`. P.S. Ko ne zna sta su koscinari, nek se javi na PP 4chsmu1 Јесам удата, али сад идемо и по Црквени ''печат'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука