Јаков. Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 E da se i ja pridružim čestitkama današnjim slavljenicima 1305_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 I ja, i ja bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 jesje bre , nekem je danaske rođendan Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 necemo reci kome :) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 ваљдак ће се овденак јаве сви они куј славе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 eve asocijacije , kuj danaske slavi xexexexexe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Uaa rodjendan...!! UA, UA.... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Mom dragom bati je danas rodjendan,voli ga sestra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=d9OvhdPu_48 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука