Макрина Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Почиње у 20 часова,вечерас.Ако имате линк за гледање уживо,поставите,мени ни један не ради за гледање РТС. Можемо после и да прокоментаришемо Академију. Иначе,слушала сам аудио са Академије у Подгорици и била је добра. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Почиње у 20 часова,вечерас.Ако имате линк за гледање уживо,поставите,мени ни један не ради за гледање РТС. Можемо после и да прокоментаришемо Академију. Иначе,слушала сам аудио са Академије у Подгорици и била је добра. Ишао сам, као студент, сваке године на Академију у Сава Центар. И осим једном, углавном је било очајно. Десило се и да два пута заредом понове исти, потпуно исти програм. Мислим да је јако некреативно осмишљено и да може и мора много боље. Нешто авангардно, неко оригинално лудило. Ако тога не буде, онда боље и не правити ништа. Овако се само понављамо, те хришћанство које дајемо свету бива бљутаво, а свети Сава досадан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука